"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, November 2, 2010

Kena Refresh Kembali



Ohh tidak, aku kena baca buku mengenai Statistik n buku Kaedah Penyelidikan Sosioekonomi kembali... Padahal dah lama aku tinggalkan subjek tu.. Nak kena baca tajuk mengenai Korelasi Pearson n Korelasi Spearman.. Kalau nak wat tesis kenalah baca buku-buku mengenai kaedah pyelidikan... huhuhu.....

Ni ada budak Master TESL ni, ala member rapat aku jugak time masa degree.. Tapi dia amik master time aku p Praktikum kat SMK Kubu Gajah, Selama Perak.... Hurmm jeles jer dia dah amik master dulu drp aku.. Huhuhu.. dah la under Skim Biasiswa Pelajar Cemerlang UPSI...

Member ini dah amik kelas SPSS tapi kenapalah dia tak amik perhatian dalam kelas tu mengenai ANOVA, KORELASI, T-TEST dan lain-lain g.. Huhuhhuhu terpaksala aku mengeledah otakku yang dah lama berkarat ni tuk memahami kembali benda-benda alah tu.. SPSS ni senang jak tapi kena pndai wat la... huhuhu...

Ni contoh yg terkandung dlm SPSS

9 comments:

Sky8Men said...

ohooo..SPSS...mmg xbape phm benda alah ni..haha..pnh guna ukt sbjek marketing research dlu..huhu..anova,t-test..huh...gua blur....huhu

Awangku said...

Sky8Men --> Yup, kena fahami lebih mndalam pasal SPSS ni.. hehe

shichi_iza said...

xsuka spss tapi wajib tahu spss tuk subject research methodology..... :(

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
yup.. SPSS senang jak bagiku hehe

shichi_iza said...

wah.... terror la ni, ble la ajar ni.... hehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haha.. kena refresh kembali la..
coz dah lama tinggalkan.. ingat2 lupa ar

shichi_iza said...

haha... tekan je butang refrsh....

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
blh pulak gtu

shichi_iza said...

haha.... buat2 je la ble AK...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...