"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, November 1, 2010

Yeaahh Suka.. Sukaa

Hip.. hip.. Horaaaayyy.. keje habis dah.. so pasni buleh balik rumah.. Rehat-rehat sekejap dalam 10 minit... buang macam2 air...

Pastu baru p gym.. kita berentak d gym.. ok....




9 comments:

hans said...

owh
ku teringin nak gi gym tapi xda geng
nak gi sorang cam segan jer
hahahaha

P/S : Kepada Pencinta Kucing: Dapatkan Stiker Pelekat Kereta Yang Eksklusif Khas Untuk Cukai Jalan Daripada Papa Hero

azwa_amani said...

buang macam2 air??????

Awangku said...

hans --> sy p gym pun x geng.. sorang2 jak.. tp dlm gym tu ramai ar.. so leh ar kenal2.. hehe.. jgn segan2... hehe.. Ohhh.. ada stiker pelekat kucing? hehe

Awin --> yup pelbagai jenis air la.. hahaha

Mekar said...

uih... seronot nya dah boleh balik kerja. Kena maintain gi gym tu awang. Kite dulu mula2 aje rajin ke gym siap ambil personal trainer. Skrg dah malas.

Awangku said...

Mekar --> yup, kena maintain slalu p gym.. klu x p gym pun wat workout kat rmh, nasib baik ada alat2 tuk workout.. hehe

Sca Ndx said...

oegi gym bdn tough macam jacob boleh jadi werewolf

Awangku said...

Sca Ndx --> wuishh klu nk jd mcm jacob tu kena usaha lebih tu.. huhu

wantie said...

jeles ni weih.. kojer ko dah abis. kojer aku kat opih ni bertimbun timbun

Awangku said...

wantie --> hehe... tu time jam 5pm dah.. sbb tu suka nk blk rmh n p gym hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...