"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, November 17, 2010

Farewell Party di Secret Recipe

Terharu rasanya pabila ada rakan nak sambut Farewell Party utk saya… Huhuhu… celebratenya bukan alang-alang kepalang.. Kita orang p makan-makan d Restoran Secret Recipe.. Mula-mula nak plan makan di Restoran Easy Café.. akhirnya, restoran tu tak buka so p celebrate d Restoran Secret Recipe..


Malam yang dingin yang sentiasa suram, ibarat macam mahu menangisi pemergian saya dari bumi Tanjong Malim.. Apa tidaknya, diriku ibarat dah berasimilasi dengan Tanjong Malim ini. 5 tahun saya di sini penuh dengan kenangan manis dan pahit yang membuatkan diriku macam susah nak meninggalkannya…


Ucapan terima kasih tidak terhingga buat rakan-rakan yang sudi spent to celebrate.. Sasi dan Uppi thanks ya.. Nampaknya, sekian lama bersama akhirnya AK dahulu berpisah dengan kamu.. Plan nak sambung direct to Master tetapi apa boleh buat tanggungjawab sebagai anak tuk dengar nasihat ibubapa tuk meneruskan mengajar atau berkhidmat di sekolah terlebih dahulu dan sambung study terpaksa di hold, maybe selepas 2 atau 3 tahun saya akan mengikut jejak kamu.. So, kamu teruskan dahulu perjuangan kamu.. Lambat atau cepat bukan penghalangnya.. Yang penting niat tuk study tu ada…


Nasi goreng Secret Recipe


Hahaha... tak tahu apakah yg kami buat ni..


with my penaja celebrate ni... Sasigaran


Rakan baik dua orang ni (Uppi & Sasi)... Ya Sarjana, buah kana haha


Ohhh apakah yg dibuat olehku?? mcm apa daaa..


Akhir kata… Thanks ya Sasi dan Uppi… trima kasih atas tunjuk ajar kalian tuk selama AK d sini…. Saya doakan kamu sentiasa Success in ur Master…. Teruskan Perjuangan Saudara…


9 comments:

Sasigaran said...

sincerely, am glad to have you as my friend and brother... Sorry for if I ever hurts your feelings... May God bless you always... Friendship Forever... Take care and keep in touch...

di sebalik wajahku.. said...

assalamualaikum...

abg ak. dah dapat ye posting tu?? lame dah kita tak tgok post abg ak. kita jarang bukak blog. ^^. kalau dapat tu.. dapat kat mana??

Orange said...

np x blanja kami suma?..hehe...last membelanja sebelum kamu taburkan duit dengan orang lain plak..hehe

Awangku Johan said...

>>Sasigaran
Thanks ya...

>>di sebalik wajahku
waalaikumsalam...
yup, dh dpt posting.. ooo.. dh lama x bukak blog abg AK ek.. haha.. x tau g dpt skol mana.. Just negeri jak.. nti akan d beri tau time lapor diri 23 Nov ni..

>>Orange/Zulfikar
masalahnya bukan sia blnja.. sasi yg blnja.. hehe

zmah said...

Selamat berangkat Dik....jangan lupa orang semenanjung...uppss,kalau akak ke Sabah pasti AK akak call...

Nur Azila Ismail said...

hye uppi :) ekeke (ngorat uppi )

Awangku Johan said...

>>Kak zmah
Thanks kak.. slmt tinggal huhu..
insyaallah tak lupa.. blog n FB sntiasa d Hati tuk mgeratkan ukhuwah.. yup, klu ke sabah2 call2 jak.. klu Ak free.. insyaallah...

>>Nur Azila Ismail
Wooo... ngurat uppi.. dah berpunya tu.. fight dgn budak IPG.... hehe

azwa_amani said...

entry ni menambat hati nak tengok...huissshhh high taste lah ak ni...

Awangku Johan said...

@@azwa_amani
awat menambat ati d tgok? huhuhu..
mn da high taste.. biasa2 jak la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...