"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, November 17, 2010

Hari Blurr Sedunia.... huhu


Hari ini selepas jak balik dari Solat Sunat Aidiadha, diriku ibarat kosong jer.. dengan erti kata lain.. blurrr… blurrrr… blurrrrrrrr…… Tak tahu la apa yang berlaku pada diriku pada hari ini… hmmm…..

Hari ini jugak malas mo p masak… x tau nak buat apa.. bahan-bahan ada… last-last member bawa p makan kat mamak…. Bersemangat jalan p kedai mamak… smpai kat kedai mamak tepuk dahi tanya selera…. Ohhhhh… rupa-rupanya mamak bercuti.. Huhuhu… Selalunya bukak jak mamak ni, tak kesah perayaan ke puasa ke cnfirm bukak.. tapi hari ni tak bukak.. maybe pintu hati mamak-mamak ni terbuka kot.. Maybe dorang dah insaf tuk beribadat n tak berfokus pd keuntungan… huhuhuhu….destinasi terakhir nk makan adalah d KFC… oohh yeaahhhh.. KFC.. hahahha… (Bungkus jer bw blk rmh)

Sesampai d rumah, makan smbil tonton movie…. Kemudian solat… pastu teruskan tgok movie.. pastu keboringan yg amat sgt.. Hurrmm x tau dah nk buat apa.. Iyalah jiwa kosong dah.. coz semua barang2 kat bilik dah d kemas dlm beg.. coz dah nk berkelana blk ke kampung halaman.. esok mlm blk Sabah n sampainya jumaat pagi.. hehehe…. Saya tak suka naik flight pada waktu pagi.. coz tak suka dgn suhu yg panas dan kesesakan yg amat d Lapangan Terbang.. so amik keputusan amik flight malam.. baru best tenang n x ramai org.. hehehee..

Petang ni just hadap laptop ni, skodeng pelbagai file dlm laptop.. kira me‘remove’ file-file yang dah menyemak bertahun-tahun dlm laptop ni…… So, tu jer keje hari ni.. n then x tau nak buat apa dah… Dumbell saya pun dah d pos ke SabahGym kat kolej kediaman ni pun xda yg nak bukak.. Coz semua dah bercuti.. huhuhuh… bored… bored.. bored……. Pumping jak la kan.. n main skipping….






10 comments:

whitecappuccino said...

Alahai sian..patotla blurrr..org da nk tinggalkan semenanjung ek?

AiTotYati said...

selamat kembali ke kpg halaman.

adek Ai masih menuntut di UMS. dia pula akan pulang ke semenanjung jumaat depan (^_^)

Awangku Johan said...

>>whitecaoouccino
Yuppp.. mmg blur.. huhuhu.. dah nk meninggalkan smnnjung

>>AiTotYati
thanks ya..
Oooo adik Ai still d UMS..

shichi_iza said...

students UMS balik awal January, jgn balik 1 @ 2 weeks lepas sem start.... nanti d barred dari duk exam.... " pesanan penaja dari orang TUA UMS" hahahahahahahahaha

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahaha.. UMS gtu ek..
Kalau kat UPSI, budak2 Sabah & Sarawak cnfirm slalu dtg lewat time buka sem.. so, kena tunjukkan bukti tiket mereka la klu nk lepas dr d barred.. hehe..

Hurrmmm.. sya nak amik master d UMS ni.. so skrg ni just usha2...

shichi_iza said...

owhh.... ye ke? ok la 2 sambung study, muda g kan... hehe kalau nak usha guna intrnet just g laman ni ek (www.ums.edu.my)enter kat bakal pelajar... n kalau nak trus face 2 face ngan pekerja yg berkaitan boleh pegi kat SPS(sekolah pendidikan seni) sebab pejabat dia kat sna.... :)

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
ooo thanks ya bg info
AK nk jmpa 2 org pnsyrah d UMS coz pnsyarah AK d UPSI suh jumpa 2 org tu klu nk wat Master d UMS.. coz lecture AK kata dorang tu rakan2 dia masa d U

shichi_iza said...

lagi senang la 2 AK... dh tahu ngan sapa nak tanya.... hehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
tp x kenal.. so kena mula dr bawah

shichi_iza said...

xapa2.... ble buat sesi kenal2 ngan org2 kat ums 2.... haha memudahkan AK berurusan nti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...