"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, November 8, 2010

Kau Bukan Masalah Bagiku


Thanks my 'girl' (Eh, sapa girl aku,, padahal still single mingle g ni)....ehe.. Saja jer taw…. Bgini sebenarnya ini cerita… Dimulakan mgenai hal wanita. Bukan semua wanita memberikan masalah kepada kita...cuma dahulu, memang ada yang keras kepala, suka merajuk tanpa suka dipujuk, tak tetap pendirian, buruk prasangka...mcm2 lagi..dan yang paling kita (lelaki) tak suka adalah wanita yang 'pemalas'..ehe.. bayangkan masa dah kahwin nanti, isteri korang malas buat tu, malas buat ni, apa akan jadi?? problem..problem... kat atas ni, sya dah jumpa rumus yang boleh menyimpulkan siapakah diri wanita sebenar kalau dia rasa2 dirinya memang sama dengan rumus ni..ehe...jgn marah ya...nanti kena jualll.... Hehehehee..~~~~

16 comments:

Ajie Mohd Tahir said...

word 'woman' tu ley jugak ganti dgn 'man' kan?XD

apezs shah said...

oit's.. sakan beramas2 hehe..:p
Pagi!

Awangku Johan said...

Ajie --> Hahaha.. apadaaa..
apezs --> Haaa.. beramas2.. haha

pena said...

adoi.. formula prof mana plak ni....

sembil9n said...

rasenye tak la masalah pun :D
kite jer yg tak paham dyorg....
Allah dah ciptakan sifat mereka yang mcmtu. Kita la sbgai laki kene pimpin die...eh2 bkn duk bwk ke hulu-hilir....

pimpin tu mksdnye ajar dy...didik ..dan bimbing... kan?kan?kan? hahaha~

Puteri Iqa Izyan said...

saya pemalas ;D

Awangku Johan said...

pena --> ni formula dr Prof Awangku.. hehe
semnbil9n --> hehe.. betul2x
Puteri Iqa --> Aisshh.. x leh gtu, kena rajin.. hehe

chokeLy said...

no no no... (ngn gaye tu..)
hahaha...

not all woman prob.
de jgk 'man' yg dok uma goyang kaki je
(anak ikan ye d situ)..
tettt... hehehe...

AiDa AzRyN said...

Nak marah jugak! haha~ XD

Awangku Johan said...

chokely --> haha.. yup, ada jg 'man' gtu.. huhu malu ar..
AiDa --> aisshh.. jgn la marah hehe

azwa_amani said...

ITU BUKAN SAYA ...!!

Awangku Johan said...

Awin --> Haaaaa??? Itu adalah AWIN... hahaha.. sbb tu AK x kesah.. hehe

azwa_amani said...

ak : adooiii..terhantuk kepla bace statement...i shy u know...

Awangku Johan said...

Awin --> haaa.. terhantuk kat mana? atu saja hantuk2kan kpala tu.. hehe.. why r u shy?? hehe

shichi_iza said...

:).... tepat kat btg hidung plak ni, hehehe.... mmg admit la benda ni, tapi pmpuan xjadi problem bila dah tahu menilai n berfikir secara lebih luas.... hehehehehehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...