"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, November 19, 2010

Dapat Award & Tugasan (2 in 1)


Haiyoyooooooo…. Saya di tag n dpt award lagi tu.. Thanks ya buat …aensyazliana.. coz sudi mentag blog Awang ni… Hahahaha lawaknya kamu panggil saya Jejaka Sabahan.. Apa-apapun thanks atas panggilan itu…..

So, pabila dah d tag ni adalah tugasan yang perlu dibuat… Huhuhuhu.. macam malas pulak nak buat.. tapi apa boleh buat dah orang beri kepercayaan so kena la buat kan..??....


1). Nama Timangan Kamu Dari Dulu Sampai Sekarang??

Hurrrmmm… sebut pasal nama timangan ni.. Saya memang mempunyai banyak nama timangan… Oh ya, saya tiada nama manja yaaa… Hahaha… Nama kat kampung n skolah smua orang panggil Wan.. Tapi kekadang kazen-kazen panggil Wan atau Juan @ Johan…. Seketika saya memasuki UPSI.. member2 rapat panggil Wan…. Tapi member-member dalam kuliah, member-member di kolej kediaman, lecturer semua panggil nama saya AK… AK tu bermaksud AwangKu.. Coz saya ni berketurunan Brunei… Tapi ada jugak sebilangan rakan dan pensyarah panggil nama saya AWANG atau AWANGKU. Hurmm mmg pelbagai nama timangan saya. So, terima jak la kan


2). Ucapan Kepada Pemberi Award dan Perasaan Menerima Award ini???

Perasaan menerima award macam biasa… Rasanya inilah award yang ke-8 saya terima.. Apa-apapun saya ucapkan terima kasih yaaa coz sudi bagi award ini… Kalau rajin, nanti berilah TOP UP pulak ek.. Heheheheehehe…


3) Hobby Kamooo??

Ohhh, Hobi…. Hahaha.. hobi saya suka masuk gym, angkat besi2 buruk tu.., pastu men bola, bola tampar n bola keranjang.. Suka collect Button badge… Suka buka laman mengenai Fitness dan gym…. Kalau boring-boring suka baca komik, majalah maskulin, novel dan surf tenet… Kalau boring lagi… suka korek idung… hahaha gurau jak la….

Cita-cita saya pulak adalah guru.. So, x lama lagi saya dah bergelar guru.. Tapi, saya memang menaruh harapan tuk menjadi pensyarah.. So, wait n see yaaa.. heheehehehehehe……


4) Tag 3 orang dan lebih untuk menerima award ini…

Aduuhhhhhh… Nak beri pada sapa ya.. beri pada yg special bg saya la… awek?? Member rapat???, isterii??? Haaaa.. sapa2 jak la kan.. Hehehe..

Yg bertuah akan saya tag adalah seperti di bawah,

1)Awin

2)Keyrill

3)FiZ

4)Chokely

5)Shaofie

6)Orange



Sila-sila Jawab soklan Ini yaaa….(“,)OOOOO~~

1) nama timangan kamu dari dulu sampai sekarang?

2) ucapan kepada pemberi award dan perasaan menerima award ini?

3) Hobi kamu & cita-cita kamu ya??

4) Tag 3 or lebih tuk menerima award ini….




7 comments:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

yea, thnk you cikgu! hehehe...nanti keyrill buat ek! masa ni keyrill nak tdo... :) heheheh!

chokeLy said...

waa.. kne tag la..

sy angkat bwak blik ni.. ^^
huhu.. tq syg..
ups..~
hee.. (^_^)v

Orange said...

Waaa...AK..Aku di Tag [huhu mcm nak blanja kfc tp ko di sabah hehe]..

Sya bawa balik ea..apa jawapan bagi soalan tu ya?..emmm...

...aensyazliana... said...

=) tehee...
asal brunei rupenye...
ingatkan sabah....

Awangku Johan said...

>>Keyrill
Ok keyrill

>>chokely
hehe.. yup sy tag kamu..
haaa... men syg2 pulak dah.. haha

>>Orange
Yup, AK tag kamu zul..
ceh, mgada nk spent kunun.. aku tggu d sabah la.. hehehe

>>..aensyazliana..
Sy asal Sabah.. tp berketurunan Brunei.. mksudnya dr suku kaum Brunei

FiZ said...

oh AK....Tq tag...saya dah amik...=)

Awangku Johan said...

>>FiZ
Thank ya FiZ.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...