"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, November 19, 2010

GooD MorninG SabaH




Good Morning Sabah, tak sangka saya dah berada di Kepulauan Borneo atau dengan erti kata lain berada di Bumi Bawah Bayu… Ketuk kepala sat…. Tukk.. tuk.. tuk… Oh yeahh, saya still ada g… Hehehe.. Tapi, mulai hari ni saya kena ubah environment saya.. Selalunya kalau kat Kolej saya akan keje n punch card kat pejabat.. Tapi hari ni saya dah tak buat semua itu..

Ok la…. Sat g Awang nak balik kampung dah.. Perjalanan hampir 3 jam akan dilalui untuk ke Menumbok… Tapi, saya akan singgah ke Beaufort dulu.. Coz adik keje di Beaufort.. So, transit kereta pulak.. Ada ayah tunggu di Beaufort tuk amik saya dan kakak saya.. Hari ni kakak off duty, so join saya balik kampung.. Di Beaufort nanti nak fotostat dokumen-dokumen seperti dokumen-dokumen yang saya bawa ke Interview di Putrajaya aritu….

Ok, get ready semuaa…………….. hehehe.. k duluan dulu yaa.. mo bersiap nk blk kampung… Tata



10 comments:

man yusoef said...

selamat pulang ke kg halaman!!

zmah said...

Dik Awang....
Macam ada sesuatu di SEMENANJUNG yang sukar untuk dilepaskan/ditinggalkan,payah-payah masuk meminang bawa balik BORNEO....(jgn marah)

AiDa AzRyN said...

take care yaw~ ;)

Awangku Johan said...

>>man yusoef
Thanks ya man...

>>Kak zmah
Hehehe.. tak da la kak..
lama g mo fikir benda tu hehe... thanks kak..

>>AiDa AzRyN
Thanks ya

...aensyazliana... said...

kamoo telah di tag dan mendapat award!
sila jenguk sini http://aensyazliana.blogspot.com/2010/11/wah.html

=)

Rinna said...

Amboi seronok laa awang dah balik kampung yer.. boleh berjimba2 ngan keluarga.. :)

Orange said...

Kakak Wakaka mu merinduimu AK hehe..[best la beliau dah smpai sabah..cisssss]

azwa_amani said...

rindu kamuuuuu..T_T

azwa_amani said...

rindu kamuuuuu..T_T

Awangku Johan said...

>>...aensyazliana...
Thanks ya tag.. nti awang jenguk Blog kamu...

>>Rinna
Yup, blh la sronok jg.. kena asimilasi kembali d sini hehe...

>>Orange/Julpikar
Haaaaa... merindui aku? kan ramai lg skim tersayangnya d sana.. hehe... Yup, kawe dah sapa Sabah.. Demo bilo lg... hehehe

>>azwa_amani
Rindu kamuuu jugaaaa... huhuhu T_T
Sntiasa la ingat AK d sini ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...