"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Sunday, November 7, 2010

Bermain Mata....


Kini aku cuba untuk menenangkan fikiran..dah rungsing dah nak fikirkan benda lain...nak fokus pada yang utama dahulu...dan yang setia menanti...agama, keluarga, pendidikan, kekasih hati (eh.. ada ke kekasih ati.. hahaha), dan kawan2 tidak diabaikan...tp sekarang aku lebih suka bermain 'magic eye'...bukan bermain mata ye...ehe..kata Uppi.."jangan over sangat..nanti tunang marah.." ~Uppi.. bila masa pulak AK ni ada tuning.. Huhuhu....


Ahaaa... Magic eye ni bagus untuk merehatkan minda yang telah penat..seronok bermain nya...byk koleksi dalam internet...kalau kwn2 dah expert, bgtau aku ya...ehe...kat atas tu dah ada contoh dah..teka la apa ada dlm gambar tu..3D image ya...pandai2 la tengok..mesti ada sesuatu...thanksssss.!!!!

18 comments:

aYaz said...

oh..apekah?
*thinking*

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

ehem2...hehehe! wah cikgu nih, berteka-teki la plak! hehehehe...

Puteri Iqa Izyan said...

yeay!nampak..











nampak bunge je.ekeke..
ade ape sbnrnye?

irfan said...

awesome...really nice!!
inilah yg dkatakan bunga2 cinta..huhu

alexa yussida said...

ade satu love kat tgh2?

Awangku said...

aYaz --> x nmpak ke? ayaz juling2 kan sikit mataku.. ada benda btk 3D kat tengah2 pic tu berbentuk Hati

Keyrill --> hehe. tau ke apa bnda dlm pic tu?

Puteri --> nmpak knp jawapan salah.. jawapannya ada btk 3D berbentuk Hati

irfan --> thniah dh nmpak..

alexa --> thniah, betul jwpnnya..

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

taulah, bunga mawar untuk siapa? hehehe...

Awangku said...

Keyrill --> tuk insan terpilih.. still mncari g ni.. huhu

Cik Esah said...

hahaha...
so jiwang jua kita ni ha!
ingtkn bunga rupanya love....

Awangku Johan said...

Cik Esah --> haha mkna jiwang tu pun dh menunjukkan sbjektif.. hehehe.. Iya.. kena julingkan mata baru taw apa d sebalik 3D yg timbul tu.. hehe.. thniah dah berjaya.. maknanya LULUS UJIAN MATA>.... hehe

shichi_iza said...

every Sunday sabahtimes akan letak permainan ni.... hehehe so ia lebih besar n image yg terhasil pon lebih bnyak... dalam gmbar ni bukan love tapi bunya.... tengok betul2 bahagian atas ada 3 lekuk, macam M... bunya ni d letak bertindih, bunga bhagian bawah lebih besar dari kat atas.... hehehehehe

Awangku Johan said...

Yup betul every SUnday sabahtimes slalu letak permainan ni.. Eh.. bunga???? saya tgok love yang besar kat tengah2 timbul berbntuk 3D.. saya dah meninjau sekalian pic.. tiada pun lekuk 3 yg d maksudkan..

Awangku Johan said...

eh silap.. dalam pic ni ada dua imej yg timbul.. bunga dan love.. eheheheeh saya dah tgok kali ke-2.. dah tgok seterusnya... mmg ada dua imej hehehe

shichi_iza said...

ada 2 objek kan kat dalam 2.... hehehehe
1st tengok pon mmg tengok macam love je 2 2 tapi bila dah tinjau sampai kat belah atas tetiba lekuk V tuk love x ada.... tapi mmg permainan ni best, since sekolah menengah dah follow, siap kuar air mata g nak focus benda ni tapi skrng dah terror sikit, so jab je dah ble tengok image dia... :)

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
yup.. awak kata ada imej lain.. so saya tgok lagi skali.. mmg betui.. apa2pun thanks.. hehe.. x sangka saya ada eyes mistakes.. hehe

shichi_iza said...

hehe.... xpa, semua pon mmg akan tersalah once kan.... hehe sy pon dulu slalu cam 2

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
dlu masa saya Upper Six pd thn 2005 pengetua slalu masuk kelas saya dan bawa benda2 seperti yang di atas.. dia slalu uji mata kita orang.. hehe

shichi_iza said...

best 2 dapat pengetua macam 2.... hehehe, ble jadi hobi pelajar time kat sekolah... sapa ek pengetua 2? cikgu Samat ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...