"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, November 5, 2010

Menanti Kedatangan "Abang Posmen"

Tiap-tiap hari hatiku berdebar tuk menunggu result Penempatan Mengajar.. Tiap-tiap jam saya akan meninjau laman KPM sama ada result dah d bentangkan atau belum.. Huhuhu

Hal ini telah menyebabkan fokus kerja saya dah hilang… Ntahlah, tak tahu apa yang saya buat tiap-tiap pagi di pejabat… Hurmm.. Semua kerja tak menjadi, asyik menetap sang komputer dan handphone.. Macam orang bercinta-cintun pulak kan.. huhuhu

Semenjak dua menjak ni kan, kat Facebook saya ramai yang tulis status pasal “Abang Posmen”…. Ohhhhh, betapa popularnya “abg posmen” sekarang ni.. Jelesnya aku… Arrrggghhhh….. Hari-hari saya akan call Parents saya kat Sabah sama ada surat dah smpai atau belum.. Iyalah, saya guna alamat kat kampung.. Huhuhu

Tapi,

Saya harap minggu depan, abang posmen singgahlah cepat kat rumah saya yerr… Saya memang nak surat ‘itu’ …. Kalau cepat lebih baikkk….

Esok dah cuti DEEPAVALI…

So, maknanya, penantian ini terpaksa di tangguh ke hari Isnin… Apa lagi terpaksalah sabar menunggu surat dari “Abang Posmen”….

7 comments:

g0m0k9enDek said...

hahahaha... abg posmen semakin popular kini! rasanya pasti minggu depan nih kita dapat kan? minggu nih mgkin yg dapat jauh saja

iLa DhiLa said...

hahaha...tnggu je la.....mntak2 abg posmen tu dtg...

nawal shahirah said...

goodluck ;)

Suhana Shahril said...

Kalau boleh tu,nak posting ke mana?Balik kampung ke?^__^

azwa_amani said...

sabar ye ak....insyaAllah...kalau ade reeki x kemana k...sentiasa doakan ak....

Jia Sensei said...

sabar ye mr awang..debaran itu akan berakhir juga..=)

Awangku said...

gomok9endek --> yup mmg popular tu abg posmen.. shinggakan kedatangannya d nanti2kan huhu

iLa --> yup, tggu jer jwpnnya...

nawal --> tqvm

Suhana --> Aritu isu borang posting tu wat pilihan 1 Perak, pilihan 2 Pulau Labuan

Awin --> yup, thanks ya sntiasa doakan tuk AK..

Jia --> a'ah, menunggu debaran ni berakhir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...