"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Sunday, November 7, 2010

Jom Nonton Bollaaaa

Ohhh, saya dah terlambat ni.. Tulah layan blog dan Muka Buku lagi.. Kan dah terlewat nak tgok benda tu…… Benda apa yaaaaa??? Ahaaha..

Hahahaha.. Ok la semua rakan-rakan bloggers Awang nak kuar dlu ya.. Ada hal penting yang patut didahului.. Nak tau…. Jeng.. jeng… Jengggg.. Tgok bola la..

Nak tgok bola Arsenal VS Newcastle… pastu nk tgok Man.City VS West Bromwich… Pastu nk tgok Liverpool VS Chelsea… Lalalalala….

Ok, sebenarnya smnjak World Cup tu Awang dah terjerumus n addict tgok bolaaaa… Hahahaa…


sj je bubuh gmbaq David Villa..


11 comments:

Just Me! said...

nak tgk chelsea.....hehe..

whitecappuccino said...

Lorr..baru minat tgk bola kerr??..pape pun, enjoy watching!!

NORAZIANA WAHAB said...

jommmmm.............;P

azwa_amani said...

errrmmmm...hidup liverpoolll..

Awangku Johan said...

Just Me --> Chelsea kalah... haha..
whitecappuccino --> Hurm, x salah kan meminati bola.. yup apa2pun enjoy watching.. hehee..
Noraziana --> Moh ler...
Awin --> yesss... Liverpool menang 2-0 lawan Chelsea..

azwa_amani said...

OHHH FERNANDO TORESS..:)

Awangku Johan said...

Awin --> Ish Fernando Torres bukan kat sini.. huhu

azwa_amani said...

ok tukar org.....ohhh awangku...

Awangku Johan said...

Awin --> ohh.. suke2 hahaha

azwa_amani said...

huhuhuhu...ade2 jer ak nie,,,

Awangku Johan said...

Awin --> Hahahaha.. ada la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...