"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, November 20, 2010

Kenduri Kawin + Shopping = Prepare


Hari ini pegi kenduri kawin… Wah sehari di kampung dah pegi kenduri kawin.. Hahaha… Semasa cuti skolah ini la ramai yang buat kenduri kawin.. Hehehe… Apa g just pegi jak la kan

Selepas pegi kenduri kawin, pegi ke Pekan Beaufort.. Pegi ke Pekan Beaufort ini bukan suka-suka ati taw… Saya pegi sana pun bersama-sama parents… Parents p beli stok barang makanan.. Saya pun beli juga la stok makanan…beli sos balckpepper, Sos Tomato, Serbuk Cheese, Minyak Zaitun, Yogurt rendah lemak, Chicken Floast, Roti.. Semua tu adalah menu tuk diet.. haha.. Makanan kena jaga jugak la kalau dah serius nak bentuk body ini… Kalau makanan tak di jaga sia-sia jak la… Huhuhu…

Ada satu perkara penting lagi tujuan pegi pekan Beaufort, iaitu fotostat dokumen-dokumen tuk Lapor Diri GSST… GSST tu ialah akronim bagi Guru Sandaran Siswazah Terlatih… fotostat sijil degree, transkrip, sijil2 akademik, ic, surat lahir dll g ar… 23 Nov 2010 ini lapor diri d Marina Court, Hoterl Promenade, Kota Kinabalu.. Masa lapor diri dari jam 2 hingga 5 petang… So, malam ini kena kemas-kemas barang… Perlu bawa baju formal, baju riadah serta apa yang difikirkan perlu… Berkampung selama 3 hari di Promenade Hotel.. Selapas itu baru la d bawa ke sekolah masing-masing….

Sat g nak p tidor… jam 5 petang ni nak p jogging kat pantai.. Kan kat Sabah ini masa malam dia awal berbanding d Semenanjung… Semasa di Semenanjung jam, 6 baru p jogging… hehehe… Ok c yaaaahhh….


9 comments:

princeduyong said...

selamat mengajar anak bangsa ye...

Awangku Johan said...

>>princeduyong
Thanks ya.. Insyaallah..

Lelaki Ini said...

wah
besh2!
elok2 yerk!

JEFRI said...

nnti jd cikgu subjek ape ek?
gud luck mgajar!

AiDa AzRyN said...

rajin no p jogging~ :P

azwa_amani said...

ak....:)

Awangku Johan said...

>>Lelaki Ini
Best.. jom join sy..
haha ok..

>>JEFRI
jadi Cikgu Geografi
thanks atas wishnya

>>AiDa AzRyN
yup, kat sini kena rajin la p joging. coz alat2 Dumbell yg saya pos dr semenanjung p sabah blm sampai g.. So, just p joging, push up n pumping jer.. kat kg x gym..

>>azwa_amani
Hai dear..

ctZue said...

mrngajor baek2.. :)
btw..suka la muzik latar kat page awk ni..tenang je.. :)

Awangku Johan said...

>>ctZue
thanks ya.. maybe thn dpn bru start mgajar.. coz bebudak dh start bercuti skol... hehe...

Thanks jg ya.. Awang suka muzik instrumental gni.. mcm buat kita muhasabah diri kan.. mmg tenang jak dengar muzik ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...