"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, November 16, 2010

Hari Terakhir


Hari ini adalah hari terakhir saya bekerja di Pejabat Pentadbiran Kolej Harun Aminurrashid UPSI. Hari ini juga hari terakhir saya bergelar sebagai Research Assistant (RA) under pensyarah saya…

Amat berat saya tinggalkan semuanya.. Tak tau bila lagi saya akan bertandang ke sini. Sedih la jugak meninggalkan kerja-kerja yang saya tinggalkan. Huhuhuhu.. Banyak lah jugak keje-keje menyusun rumah pelajar-pelajar UPSI ini yang belum siap. Hurrmmm nampaknya terpaksalah saya serahkan tugas ini pada junior saya yang keje di pejabat itu juga.. Diharapkan semuanya berjalan dengan lancar..

Beginilah kan perjalanan idup kita… kadang-kadang menggembirakan.. kadang-kadang menyedihkan… Orang kata… pabila ada pertemuan itu mesti ada perpisahan… Huhuhuhu….


PPA & Skim pelajar bekerja UPSI

5 comments:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

rindu kan? setiap pertemuan, pasti ada perpisahan! :'( keyrill pelajar pun terpaksa berpisah gak ngan kengkawan, so keyrill faham perasaan cikgu...

Pemuda@gamA said...

Just to say... I will miss you

Awangku Johan said...

>>Keyrill Eduardo Willeyhem
Yup... thanks keyrill fahami..

>>Pemuda@gamA
Thanks Rizal.. Tak tau bila g nk jmpa dgn kamu ya... semua dah ada haluan masing2.. harap2 ukhuwah terbina x akan putus ek.. sntiasa berhubung..

zmah said...

Setiap pekerjaan yang kita lakukan pasti ada kenangan terINDAh,pengalaman sudah PASTI!....Usah risau TERUS PANDANG KE HADAPAN >>> DI SANA MASIH ADA PENGALAMAN YANG PERLU DIKUTIP...

Awangku Johan said...

>>Kak zmah
Thanks kak bagi suntikan semangat wah Awang.. Yup... mmg dah azalinya stiap pertemuan itu akan ada perpisahan.. Betul kata akak terus pandang ke hadapan n mulakan buku baru d dunia pekerjaann... Insyaallah kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...