"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, November 4, 2010

Yeaaahhh dpt BE ke-5 lagi..


Tetiba hari ini rasa macam susah hati.. Apa tidaknya, surat posting belum lagi saya terima.. Tak tahu la dapat penempatan mengajar d mana nanti, sama ada Semenanjung, Sabah atau Sarawak.. Harap-harap dapat la d Labuan..

Dalam susah ati tu, terbuka hati ni nak tengok earning d Nuffnang.. Buka punya buka, hahahaha.... gelak sakan.. coz tgok ada BE baru lagi.. Haaa tgok tu Digi Broadband Discovery Day LB.. tu la BE aku ke-5.. dalam minggu ni aku dapat 2 BE wooooo... hahahaha.. Happy.. happyy...

Ini yang membuatkan aku sentiasa bersemangat tuk menulis lagi ni.. Ok, rencanakan idea tuk melahirkan insan yang kreatif dan kritis.. Jadikanlah tulisanmu itu sebagai pembakar semangat tuk bergerak melangkah kehadapan... chaiyyookkk AK (Awangku)... Hehehe

8 comments:

aYaz said...

tahniah...
semoga lebih berjaya..

^.^

✿....rossa alina....✿ said...

wuwuwu..bestnye..bakar lg semangat k..hehehehe.. :)

jUliANa^sAlLeh said...

:)

Awangku said...

aYaz --> thanks ek..
rossa alina --> ok.. nti d bakar semangatnya hehe

CahayaMatakuYangMenyaksikan said...

tahniah AK..ateh pon dpt BE ke-6 ARI NE..dr DG broadband gak.

Awangku said...

wah ateh, ni mbuatkan AK jelez huhuhu.. apa2pun thniah jg ya hehe

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

taniah2....camne yer leh dpt BE nih...hehehe...:)

Awangku Johan said...

@@DefarhanoVII a.k.a BoyPJ
Thanks... nk dpt BE kena usaha bersungguh.. kena slalu tinggalkan link kat blog2 lain.. lagi Nuffnang ni akan br BE kat kita tak tentu.. kdg2 dlm sebulan tu dia akan bg 2-3 BE.. pastu kdg2 tiada.. ikut Nuffnang la.. g pun kita mesti rajin la.. Sy pun still g belajar selok belok nuff ni.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...