"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, November 1, 2010

Maggi???????


sedap jak tgok kan.. hehe

Ohh tidak, nmpaknya jam dah menunjukkan jam 1.30 pagi.. Hurm perutku nmpaknya dah meragam, dari tadi asyik-asyik miscall je.. miscall tu menunjukkan perutku kelaparan tau, hehehe.. n bukannya nk ber…..ak.. hhahaha.. Rasa nak makan sesuatu jer… Apakah pilihan d mindaku??? Uuuuu…..

Tatkala aku berfikir, member-memberku baru jak balik dari main futsal.. Belum smpat nk berehat depa terus masak maggi.. Uhh, wanginya semerbak, bau rempah maagi.. Tapi apa kan daya.. Saya tak nak makan maggi. Saya dilarang tuk memakan maggi.. iyalah maggi ni kan merbahaya sikit kalau selalu makan…

Daripada makan maggi, lebih baik makan biskut dengan air kosong.. hehe.. lebih bagus kan..

Ohhh,, mata ni tidak menunjukkan tanda-tanda nak tido.. Esok kena bangun awal, iyala walaupun budak2 upsi ni bercuti. So esok kena keja laaa… Tapi esok mesti busy coz kena select boring-borang penempatan mereka… Fuhhhh~~~

Ok la, no maggi, maggi taw… jagalah kesihatan anda.. hehehe (poyo jak).. jom wat senaman ringan sebelum masuk tido.. hehe


9 comments:

azwa_amani said...

buatlah air ak..makan ngn roti or biskut...next tima pastikan ade stok2 selain maggi tau....isshhhh..nak tdo pun nak bersenam....aduhaiii

Puteri Iqa Izyan said...

tibe2 ghase lapor..
:p

Awangku said...

Awin --> yup, dah buat air pun.. huhu.. just mkn dgn roti n biskut jak.. opkos la, sblm tido kena p senaman ringan, like dumbel n push up.. hehe..

Puteri --> rasa lapor ka? awat x p wat air n mkn roti hehehe

kAseh Mir'Ha said...

ohh...ni yang aku impi2kan!

Awangku said...

Kaseh --> ohh tidak, maggi yg d impi2kan.. huhu

azwa_amani said...

kalu x bersenam xleh ke ak????..awin x senam sebelum tdo x gemuk pun..huhuhuhu

Awangku said...

Awin --> bukan pasal gemuk x gemuk just nk ctikkan body jer hehe

azwa_amani said...

cantik dah tu....heheh

Awangku said...

Awin --> blm ckup g.. ada bentuk pun tp blm ada uhmm.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...