"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, November 10, 2010

Riadah + Bersukan


Penat hari ini belum reda lagi.. Apa tidaknya tadi selepas habis waktu bekerja saya terus balik rumah dan tido dalam 20 minit. Kira-kira dalam jam 5.40 petang saya pegi masuk gym.. Alaaa… apa lagi buat rutin harian la bersenam dengan angkat besi-besi buruk.. Hehehe.. Hampir 1 jam lebih juga kita bersenam dengan besi-besi buruk..


Alhamdulillah, adalah lebih kurang 1 baldi peluh dah keluar.. Hahahahaa…. Setelah penat angkat besi-besi buruk.. Saya rileks sekejap di dataran kolej UPSI ini.. Setelah reda, join pulak main bola tampar.. Ohh, lama dah tak bermain bola tampar.. Biar pun telah lama tak bermain bola tampar, tapi skill masih lagi ada.. Apa orang kat, tak ditelan zaman.. Hahahaha…


Hari ni memang best la, coz dapat bersukan d gym dan bermain bola tampar.. So, lepas ini tentative seterusnya adalah edit blog dan baca novel… Sambil-sambil tu nak baca berita di Harakah Daily.. Eh, knp nk baca HarakahDaily.. coz isu pembatalan posting pelajar smenanjung yg dapat posting d sabah n Sarawak oleh KPM ada disiarkan d Harakahdaily..


Oh, selamat menjamu ya…

11 comments:

azwa_amani said...

sebaldi peluh..uihhhh..sihatnyer badan...ohhh yg bising2 kat depan rumah awin tu ak lah yerrr..huhuhu

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

wah...aktifnya cikgu nih...hhehehhe! ;)

mira the monster said...

patot la body taff..eheh :)

che fara a.k.a fanadz said...

comelnye tulisan~~ :D

azwa_amani said...

adoiii..ramainyer puji die...huhuhu..skelah tuh...

Awangku Johan said...

Awin --> haha, klu perah baju ak tu ckup la sebaldi kot.. Eh, bukan AK sorang jak yg bising dpn rmh awin td.. ramai jg yg main td..

Keyrill --> Kena sntiasa aktif.. so badan akan sntiasa cergas n otak cerdas..

mira --> ish blm taff g.. biasa2 jak.. apa2pun tq

che fara --> thanks ya..

Awangku Johan said...

Awin --> huhu.. AK terima jak.. atau awin jelez ek????

azwa_amani said...

huhuhuhu....eleh..ske lah tu..xde maknenyer nk jeles....hikhik :P

Awangku Johan said...

Awin --> opkos la AK suka.. hehe.. awin jelez.. awin jelezz.. awin jelezzzzz

azwa_amani said...

werrrrrkkkkkppppp :PPPPP..hahahaha..

Awangku Johan said...

Awin --> hahahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...