"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, November 8, 2010

Oh! Hokdok Bakar


Alahai la kawan.. ini menjadi satu masalah ini apabila ada orang tak tau nak mengeja….

Ni nak marah siapa ni haaa???

Cikgu English atau CIkgu Matematik? Rasanya harus kedua-dua cikgu tersebut dimarahi.. Hahaha!!



Yang paling lawak part harga tu… Hahahaha… Failed bebenor la.. hehe


Kredit: oh Tidak

20 comments:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

hahahahaha..apalah! nak nama sendiri ker? huhuuhuhu...

zacky ~786~ said...

hahaha..` glerr lawakk..! ishhk 3..

azwa_amani said...

huhuhuhu...cikgu geo perlu disalahkan...

whitecappuccino said...

Sian Cikgu English dan Cikgu Matematik, tak pasal2 kena marah...

sembil9n said...

aku nak 5 batang...tapi kalau nak 6 jadi RM2 kan... baik aku amik 10 batang... RM2 jugak...aih...memeningkan...!!!

Izamir Ridzwan said...

baek beli 5.. untung..hahahah

IQBAL ZARIN said...

konfius.. sebatang berapa ringgit? hehe... 10 batang pon rm1 gak? haha

Rozuan Ismail said...

haha..manalah g ambil tu kan..huhu..lawak tol..

cek chun said...

behger goreng takda ka..haha

Awangku Johan said...

Keyrill --> dia nk wat nama sndiri la tu kot..
zacky --> haha.. lawak2 kan..
Awin --> Ohh no..
whitecappuccino--> haha...
sembil9n --> beli 10 batang dpt ar Rm2
Izamir --> mmg untung..
IQBAL --> haha.. nmpaknya dah konfius..
Rozuan --> lawak.. haha
cek chun --> Behger tiada cik adik ooi.. hheehe

Lelord said...

sambil tersenyum2

Awangku Johan said...

Lelord --> kalau snyum tu tndanya suka la tu.. jom kita p cari gerai ni n pajak hokdok bakar tu, hehe

ain kadir said...

wat the hell!!haha..

Awangku Johan said...

aik kadir --> haha.. knp x caya ke? apa2pun happy

shichi_iza said...

cikgu tadika la yg salah.... hehehehe sebab x ajar dari awal....

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahaha... patutnya ibubapa yg kena ajar dlu

shichi_iza said...

hehehehe.... diri sendiri je la d salahkan, sebab xnak belajar betul2.... hehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahhaa.. sbb x smangat asabiyah hahaha

shichi_iza said...

betul2.... hehe suh org ni g class malam...

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...