"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, November 9, 2010

U & Animalia


To Memorabilia thanks ya invite… Di sini saya ingin mengikuti contest yang tuan hamba anjurkan. So, saya hidangkan pic-pic saya mengenai sifat cintakan hidupan.. Hehehee….


Tapi, rasanya tak la gempak sangat kan.. Ala pic biasa2 jak kan.. Hehehe.. Apa-apapun boleh d kira cukup syarat jugak kan.. hehehe..



Kunjung tiba d blog Memorabilia,

Sekitar kisah hidupan temanya,

Di sini aku mengikuti contestnya,

Dengan santapan picture ku beri besama..

Hahahaha



Pic bersama Raccon..



p/s ada pic lain... so just 1 jak la ek.. hehehe


6 comments:

azwa_amani said...

ak masuk contest..hehehe..malunyerr

Awangku Johan said...

Awin --> apa yg malunya.. dah d invite so join jak la..

Shahrul Azrie said...

thank sbb join 1st contest nie....

Awangku Johan said...

Shahrul --> welcome.. dah kamu invite so i follow jak hehe

Lelord said...

good luck...

Awangku Johan said...

Lelord --> thanks ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...