"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, November 3, 2010

Letihnya...

yeaaahhh.. akhirnya hari ni dapat jugak masuk gym.. Masuk gym dengan member-member otai hahaha... Hari ni dapat menghabiskan masa d gym selama 1 jam setengah jak..

Tak ramai masuk gym coz sekarang ni kan musim cuti Study Week so ramai la yang balik kampung... Ada yang balik tuk myambut Deepavali dan Raya Haji.. Berbalik pada aktiviti gym, hari ni banyaklah jugak yang di buat... macam-macam dibuat.. haha.. semua alat saya rembat... wat 3 set setiap alat.. hehehehe...

Tapi, tadi time main besi-besi buruk tu jelez la pulak tengok member2 lain yang main futsal.. huhuhuhu.. Ngak apa la, esok turn tuk main futsal.. hehehehe....

Ok, badan dah macam bau lembu berkubang dah ni.. So nak p mandi, pastu solat....

14 comments:

azwa_amani said...

eiiiiiiiyyyyyyy....bau lembu.........................hahahhahahahah..gelak guling-giling sampai x hengat...lembu..heeheheh..mesti busuk gilerr kan ak???...xnak masuk pejabat...nanti ade bau lembu...

miya said...

bagus!! ketul2kan badan. jgn pesen seketul mcm pompuan mengandung.burukkk.. hehe

new entri:
pilihanraya : panas..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyer gi gym..dah lama x ke gym..hehehe

Awangku said...

Awin --> aishh... gelak la.. gelak smpai mulut x leh nk tutup bau taw.. mn ada busuk.. wangi tau coz guna Sabun LifeBuoy..

Miya --> haha.. yup ketul2 kan badan..

Lydia --> jom la kembalikan minat p gym.. tp jgn p jer tau.. kena main kat dlm tu.. hehe

azwa_amani said...

e;eh...die sendiri yg cakap bau macam lembu..hikhikhik....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lydia dah aktif aerobik,sbb tu mls nk pi gym sorang2..x der kwn..huhuhu

Awangku said...

Awin --> hahaha.. mn ada.. yg ak tulis tu hidden semuanya.. huahuahuahua

azwa_amani said...

huhuhuhuhuhu.yela ak..

Awangku said...

Awin ---> yeaaaahhh awin memahaminya.. syg Awin hehe

azwa_amani said...

huissshhhh..statement bahaya ni..hidden cepat..:P

Awangku said...

Awin --> arrghh x nk hidden.. biar la statement tu.. hehe

azwa_amani said...

okeyyyy..biar sumer org tahu ak sayg awin....heheheh :P

Awangku said...

Awin --> Hahaha.. biar..

azwa_amani said...

okeyyy..biar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...