"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, February 18, 2011

Selamat Pengantin Baru buat Temanku....


Selamat Pengantin Baru buat temanku yang telah lama ku kenal dari darjah satu hingga upper six… Akhirnya kau dah memasuki alam lain iaitu alam rumahtangga…

Ku doakan agar kau bahagia bersama suamimu yang tercinta hingga ke akhir hayat.. Biarlah jasad dan ruh yang memisahkannya… Aik.. aku ni macam frusst pulak..

Sebenarnya begini.. temanku ini la pilihan ayah dan kakak-kakakku tuk peneman hidupku.. Tetapi apa kan daya.. Jodohnya dan jodohku dah ditentukan di La Mahfuz… So, aku redha… Apa-apapun ku doakannya agar bahagia… tengok picnya cantik kan???

Aku masih teringat di zaman sekolah iaitu form 4 hingga form 5 dialah yang menjadi guru Matematik ku… Sebab aku dan dia duduk semeja dan study bersama selalu.. dan dialah yang banyak menunjukkan aku cara belajar matematik.. Sebenarnya aku paling tak suka math.. tapi temanku ini yang menyebabkan aku minat math…

Akhir sekali, moga bahagia selalu wahai temanku yang bernama Dayangku Normala Binti Pengiran Omar…… Amin…

16 comments:

za petrelli said...

selamat pengantin baru buat teman kamu...

anizsDANbintang... said...

tuhan dah sediakan yg lebih baik utk kamu ^_^

FarhaNezam said...

cantik wo.. slmt pengantin baru utk kawan anda..

kemei said...

sedihnya bunyi..~~
thniah buat tmn mu k~

Seindah Bicara 2 said...

slamat pengantin baru utk kawan kamu. ehem2, tuan blog ni bile la plak kan? haha, jgn lupe jemput.. =)

af3b_p!LaH said...

santek2..
haha..

emieysandra said...

cantiknyer die!
slmt pngantin baru buat die..
;)

Awangku Johan said...

@@za petrelli
yup thanks

Awangku Johan said...

@@anizsDANbintang...
yup betul kata kamu

Awangku Johan said...

@@FarhaNezam
cantik ek.. thanks

Awangku Johan said...

@@ kemei
haha.. x sedih pun..

Awangku Johan said...

@@Seindah Bicara 2
thanks... haha.. x tau la bila lg turn saya.. apa2 pun jodoh pertemuan semuanya dah d tentukan d la mahfuz

Awangku Johan said...

@@ af3b_p!LaH
santek kan.. hehe

Awangku Johan said...

@@emieysandra
iyaa..

shichi_iza said...

xapa la kan.... Allah S.W.T dh tulis yg dia bukan jodoh AK..

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
a'ah... betul tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...