"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, February 19, 2011

Followers dah 2000


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Kadang-kadang kita tak akan berjaya sekiranya tiada sokongan dari orang lain, dan kita tak akan ke mana-mana jika tiada yang memberi suntikan semangat.


Trima kasih buat semua followers dan readers blog saya


Tanpa kamu semua, saya takkan ada hati tuk publish entri-entri terbaru. Sebabnya saya suka baca komen-komen anda semua. Komen-komen anda buat saya bersemangat. Sebab semuanya friendly dan baik hati, anda juga adalah reason kenapa saya BW ke merata-rata. Kerana anda sumber inspirasi saya tuk terus melangkah ke hadapan (terus berblog)



Hehehe, ini bukan saya, ini miss KekandaAdinda. Follower ke 2000 saya, pergilah melawat dia. Click SINI..


Sebenarnya dah terlajak.. tadi nak tunggu jer sapa yang ke 2000 tu… Tapi tak pa la kan


Ni la dia 2000 followers saya


Once again, trima kasih ya kerana sudi meluangkan masa baca blog saya yg entah apa-apa ni. Rasanya saya banyak merapu jer… Tu terserah pada anda semua tuk menilai.. Hehehe… kadang-kadang tak da benda penting pun dalam blog saya ini. Tapi yang penting kita enjoyyy dlu ….. hehe.. Sayang korang semua readerss…


4 comments:

TAYAR PANCIT said...

saye da follow awak :) follow me back http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/ryan-giggs-sign-kontrak-baru.html

shichi_iza said...

tahniah...... hehehe tingkat lgi usaha ye dlm berblog ni.... cam cikgu sekolah plak bagi ulasan.... ahaks :)

Awangku Johan said...

@@TAYAR PANCIT
ok.. thanks

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hehehe.. yup sama2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...