"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, February 17, 2011

Alhamdulillah tamat akhirnya....


Alhamdulillah… Hari ini berakhirnya Kejohanan Hoki MSSS Bahagian Selatan Negeri Sabag 2011….

Fuhhh dengan rasa lega yang amat-amat sangat.. Selama dua hari berkampung di padang sebagai Ketua Urusetia kejohanan…. Keletihan tu memang tak boleh nak di kata dengan perkataan.. Hanya Allah yang tau…

Kejohanan Hoki Bahagian Zon Selatan ini di sertai dari sekolah-sekolah di bahagian Selatan Sabah iaitu dari Bahagian Papar, Beaufort, Kuala Penyu.. Manakala bahagian Sipitang tak menyertainya…

Hurmmm.. pelbagai aksi, gelak tawa dan pelbagai rasa yang dapat ku rasa semasa menjadi petugas kejohanan hoki ni.. hahaha… Yang bestnya pabila murid-murid 12 tahun ke bawah main hoki.. comel-comel jer tengok budak-budak sekolah rendah main hoki… hehe

Biar pun gembira di padang tapi ada sedihnya.. Aku telah meninggalkan kelas ku selama 2 hari.. tiada guru ganti.. So tinggalkan begitu saja dengan memberi latihan sahaja… Sian kat anak-anak murid aku.. tertinggal silibus.. huhuhu.. Tak pa minggu depan kena banyak cover bab-bab yang tertinggal…

Ok.. ini dia gambar-gambar yang diambil semasa pertandingan berlangsung..

Murid-murid sekolah rendah… comel jer dorang main.. kayu hoki tu lagi tinggi dari dorang.. hehe


Pemain hoki bagi Lelaki 18 Tahun Ke Bawah


8 comments:

Si DauN CeRi said...

knape la sy tak terfikir nak main hoki time skola rendah dulu? msti comel mcm diorg jugak.. haih~

aliaa farhana said...

hihi cam comey je...ta penah tgk budak sekolah rendah maen hoki... padahal adek sendiri maen hoki...hihihi

Adzriel AB said...

tak pe... boleh cover dgn pantas.

http://adzriel.blogspot.com/2011/02/ubat-hilang-ngantuk-dalam-kelas.html

yayalya said...

salam singgah semula...thnx follow saya :) sudah follow kamu

Awangku Johan said...

@@Si DauN CeRi
hehehe.. baru skrg terpikir nk men hoki kan.. mmg comel2 budak2 tu main hoki

Awangku Johan said...

@@aliaa farhana
so apa lagi p la tgok adik sndiri men hoki heheh

Awangku Johan said...

@@Adzriel AB
a'ah nak cover tu kena amik masa lebih

Awangku Johan said...

@@ yayalya
ok tqvm ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...