"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Sunday, February 20, 2011

Hujung Minggu Datang Lagi

Selamat pagi semua dan selamat berhujung minggu…. Diharapkan semuanya dalam keadaan sihat walafiat dengan hendakNya….

So…. Apa plan d hujung minggu ni??? Riadah? Shopping? Releks jer kat rumah.. terserah pada anda nak buat apa kan… Hehehe…

Hujung minggu ni patutnya masa tuk merehatkan minda dan masa tuk bersama dengan kuarga.. Tu kepada yang ada kuarga la… yang masih bujang seperti saya ni apa patut nak dibuat??? Tak tahu?? Kalau awang masa study dlu.. masa hujung minggu ni adalah masa saya lepak d Gym… So.. bila dah keja ni, lebih-lebih keje di kampung sndiri ini yang tak da gym so kena la wat workout sendiri… Hujung-hujung minggu ni wat workout je la.. nak besarkan badan katakana.. alaaaa.. nak ketaq-ketaq gitu… Hehehe…


Inilah aktiviti masa lapang saya… Berkampung dalam mini gym saya…


Oleh itu… gunakanlah masa hujung minggu anda ini dengan sebaik-baiknya yer… Ok, have a nice day…

12 comments:

yna fazlyna said...

aktiviti hujung minggu saye same dengan hari biase.. duk rumah dan menghadap lattop..

faisal apardi said...

yeah..selamat berehat..huhu

eddy syrol said...

have a nice day

http://eddysyrol.blogspot.com

aNiM said...

saya buat kunjungan balas :)
follow blog kamu juga :)

**nice blog lorr..

Azie Azra said...

hujung minggu kali ni hanya ngadap laptop.nak keluar xdapat juga sbb masalah duit mkn.wuu wuu.xpun main gitar.buku ketepi sebab tengah cuti.hehehhe

Awangku Johan said...

@@yna fazlyna
hahaha.. hadap lptop je ek

Awangku Johan said...

@@faisal apardi
thanks ya

Awangku Johan said...

@@eddy syrol
thanks

Awangku Johan said...

@@aNiM
trima kasih atas follownya

Awangku Johan said...

@@Azie Azra
hahaha.. just hadap lptop.. yup hujung minggu ni rehatkan badan n minda dlu kan.. buku tu ketepikan dlu.. tp jgn pula lupa nk revision ek.. hehe

shichi_iza said...

BTN time.... adehhhh, penat tapi berbaloi gilerrrrrrrrrrrr

Awangku Johan said...

@@apisv2
hehe.. best ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...