"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, February 19, 2011

SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA



Hurrrmmm awang terpaksa memalukan diri awang tuk join bloglist Yuyu Zulaikha.. biarpun dah tutup.. tapi awang nak join jugak ar… Coz awang baru jak tau ni.. Sejak kebelakangan ni awang kebizian yang amat sangat… So… Buat Yuyu… Awang nak join jugak dalam list Yuyu… Boleh ek.. please laaaa…

Ok laaaaa… apa yang aku tau mengenai blog Yuyu??

Hurrmmm tak tau laaa… Yang aku tau blog c Yuyu Zulaikha ini femes.. menjadi perbualan antara rakan-rakan bloggers… Hehehe… Lagi pun Yuyu ini selalu jer menerjah blog abg Ben Ashaari.. Kiranya dua-dua bloggers otai… Heheehe… Yg sekarang ni yang bestnya.. header Yuyu comey bangat2… Awang Sukak….. Hehehheehe

2 comments:

Novelgurl said...

Penamat ! Salam terjah dri blog YZ =)

Awangku Johan said...

@@Novelgurl
hehe.. thanks ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...