"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, February 19, 2011

"JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH"


Hurrrmmm awang terpaksa memalukan diri awang tuk join bloglist Izamir Ridzwan.. biarpun dah tutup.. tapi awang nak join jugak ar… Coz awang baru jak tau ni.. Sejak kebelakangan ni awang kebizian yang amat sangat… So… Buat IR… Awang nak join jugak dalam list IR… Boleh ek.. please laaaa…

Ok laaaaa… apa yang awang tau mengenai blog IR??

Hurrmmm tak tau laaa… Yang aku tau blog c Izamir Ridzwan ini femes.. menjadi perbualan antara rakan-rakan bloggers… Hehehe… Lagi pun IR ini selalu jer menerjah blog abg Ben Ashaari n Blog Abg Eqbalzack.. Kiranya dua-dua bloggers otai… Hehe... Kadang2 jelez jugak tgok blog depa semua ni femes2… So.. kalau nak jadi macam mereka ini kena lah usaha lebih yer…

6 comments:

dean said...

jalan-jalan disini.terima kasih kerana folow..cikgu la ne yer..
i folow u...

wahida said...

uik...x terdaya nak jadi otai mcm tu...bukan calang2 org...

Hafidzah Hafidz said...

yep betul! sokong sangat tu..blog en ben memang best! kan kan..fiza selalu jek terjah blog en ben nih..suka blog otai..hope leh jadik femes macam blogger2 femes nih =)

Awangku Johan said...

@@dean
thanks ya follow.. baru jer nak masuk 2 bulan jadi cikgu..

Awangku Johan said...

@@wahida
tak pa wahida.. di mana ada kemahuan di situ ada jalan... so usaha lagi..

Awangku Johan said...

@@Hafidzah Hafidz
a'ah mmg best kan.. dgn olahan entrinya yang ada Ohmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...