"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Sunday, February 6, 2011

Pabila Blogku Tiada Pengunjung!!!


2 hari yang lepas blog aku tiada jejak dari pengunjung… Menyebabkan trafik aku merundum, sedih dan pelbagai rasa lagi yang dapat ku rasa.. Huhuhu…. Memang sedih-sedih bangat…

Pada 4 Februari tu saya kesibukan yang amat sangat.. Saya dan beberapa rakan guru sibuk di padang dan ada hal di Kota Kinabalu pada sebelah petangnya.. Menyebabkan saya tidak sempat tuk membuat entri terbaru…

Apapun tak pa… Insyaallah selepas ini saya akan sentiasa mengupdate blog saya ini tuk readers2 sekalian… Eh… ada ke yang baca entri saya yang usang ini… Hehehe…. Di mana ada kemahuan di situ ada kejayaan kan?? Mustahil tanah yang gersang itu kita tidak mampu nak menghijaukannya… Asalkan ada usaha … betul kan??

So, kepada rakan-rakan yang down dengan trafik mereka.. Usahlah bersedih… Sebab atas usaha yang tinggi, hasilnya akan berlipat kali ganda.. Saya pun mengalami, apa yang anda alami… So, teruskan usaha yaaa…

8 comments:

Syarafina Zaini said...

saya pun dah 3 hari x update blog, xbw, xbuat apa2.. xsmpat.. mmg xde pengunjung.. nmpk sgt xfemes..haha~

IMANSHAH said...

biasalah blogger..traffic turun naik..dont be sad

RuBiE ZaiNuDdin said...

eh..saya bace la entri awk..ngee..;)

Cikgu Tie said...

Cikgu Tie lagi ler....
Buat blog list blog,cuma seorang saja yang sudi menyertai.huhuhu...

DeQdEq said...

4 feb tu memang nuffnang pening sbnrnya....bkn sbb blog ni x ada pengunjung...

rasanya semua oeg pun 4 feb tu jd kosong...

deqdeq pun sama...leh tgk kt sini
http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2011/02/uv-tertinggi-blog-deqdeq-dan-siapa-top.html

Nina Juliana said...

dugaan.. adat dlm dunia blogging.. at least, sekali cikgu update entri berpuluh yg masuk kan?? sabarlah.. sekurang-kurangnya, tak seperti (kami-kami) yang update tapi masih xde pengunjung.. tapi.. tetap sabar..

Nina Juliana said...

dugaan.. adat dlm dunia blogging.. at least, sekali cikgu update entri berpuluh yg masuk kan?? sabarlah.. sekurang-kurangnya, tak seperti (kami-kami) yang update tapi masih xde pengunjung.. tapi.. tetap sabar..

♥Ismi Huda♥ said...

Mustahil tanah yang gersang itu kita tidak mampu nak menghijaukannya… ~ suka ayat ni! happy blogging bro.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...