"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, February 2, 2011

Contest Kami Pose Comey!!!


Salam semua…

Tak sangka ada rakan bloggers tag saya tuk join contest Blogger Amni… Thanks ya mr_right coz tag Awang… Rajin sungguh awak tag saya ek.. Dah orang tag so saya kena la join kan.. Hehehe



haaa..beminat ke tidak??kalau berminat jom baca syarat-syaratnya dahulu ya..

1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..

CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..


So.. gambar apa yang patut saya pertaruhkan tuk contest Blogger Amni ni… Rasanya nak pilih pose comey tak do kot… So, saya pilih pic ini la ek… Harap-harap la boleh dipertimbangkan… Mudah-mudahan menang ek… Hehehehee….

Awang join segmen ini disebabkan pic saya ini ada unsur ketomelannya… Betul ngak???.... Hehehehe..


So, Awang nak tag rakan-rakan yang awang rasakan mereka pun boleh menang… Sapa yaaa….

- Kak Shida

- Nazirulhazwan

- Ujang

- Qaseh Dahlia


Semua yang di tag ini adalah musuh-musuh Awang dalam segmen Ben Ashaari… Hehehehehee…. Oppppsss.. terlazer pulak.. Sorryyyy..

16 comments:

shichi_iza said...

pose tomel je la ni kan..... hehehe semoga berjaya dlm contest yg fun ni.... :)

mr_right said...

tenkiu abg awangku johan:)

Hidayati said...

Eh? Awang ader musuh ker? Anyway.., mang comey gambar awang tu.

azwa_amani said...

wahhhhh..cutenyer gambar tepi pantai tu..ahaksss.. :)

AZRUL AZMI said...

follow you....

bila mendongak ke langit, rumput di bumi jangan dilupakan...

tapi..

salah ke kalau kita hanya mendongak ke langit tanpa melihat rumput di bawah, namun dalam masa yang sama kita sedar yang kita masih lagi berpijak di atas rumput...????

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
yup kira comel la ni.. hehe
thanks atas doanya

Awangku Johan said...

@@mr_right
sama2 ya

Awangku Johan said...

@@Hidayati
ahahaha.. musuh bergurau jer..
depa ni rakan2 blogger yg happening.. thanks ya atas doanya

Awangku Johan said...

@@azwa_amani
thanks awin..
ni pic masa kat ganu

Awangku Johan said...

@@ AZRUL AZMI
fahami perumpamaan tu..
maknanya jgn lupa diri sndiri bhawa diri ini bermula dari mana..

Ujang9897 said...

hehe...siot...musuh ek..orait2..

boleh bah kalau kau..

nanti aku buat orait..tak dpt nak on9 sgt nie..

Awangku Johan said...

@@Ujang9897
aik mare ke ujang.. kalau marah nnti aku kentut hg lg.. hahaha

aik speaking sabah ko ya.. haha
ok bah nnti ko buat la.. best woo adiah dia..

aDisH.sHidA said...

akak dah join http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/02/assalamualaikum.html

Awangku Johan said...

@@aDisH.sHidA
oh ya ke.. hehe..

amny.. said...

sory lambat view...

thnx joinn..(^^)

sweet~(!)

best of luck k..;DD

Aku Sofinah.L said...

wah! awak join juga..tomey ape..hehe.. :) salam kenal ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...