"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, February 1, 2011

Penat dari Kota Kinabalu


Penatnya… baru jak tiba kat rumah ni.. Datang-datang terus on my lappy n buka blog… Hahaha… Nak citer yang saya baru jak balik dari Kota Kinabalu…

Fuhh.. lama giler buat passport.. sampai kat Jabatan Imigresen di Bangunan Putrajaya Likas dekat dengan UMS tu kira-kira jam 11.30 pagi.. datang-datang terus amik borang tuk buat passport dan amik gambar… saya amik pakej passport international tapi just amik 2 tahun dengan bayaran RM100 jerr… Di pendekkan cerita passport kita orang siap jam 4.00 petang.. waaa… banyak masa habis kat jabatan imigresen jer.. huhuhuhu…

Selepas itu, kita orang p jalan-jalan ke One Borneo.. Pusat beli-belah terbesar di Sabah.. berhadapan dengan UMS… Aku happy.. coz dah jumpa kedai yang jual alat-alat senaman.. hahaha.. aku gila dengan benda-benda alah macam ni.. So, dah plan nak beli alatan gym maybe nak amik jenama Kettler.. hehe… nasib baik la tiada bayaran kos penghantaran.. So, dah tanam niat tuk beli benda alah tu.. Wait n see nanti saya akan wat entri khas tuk alat-alat tu.. Hehehe…

Ok la.. kesinambungan citer ni aku akan habaq esok la ek.. coz hari dah jauh malam ni.. tak lama g subuh menjelma.. so tak baik tuk kesihatan tubuh badan dan wajah.. kalau nak awet muda kena lah tidor n rehat yang cukup.. Betul kan..??

5 comments:

shichi_iza said...

berbaloilah kan jenjalan p KK sebab dpt cari tmpat jual alat2 senaman AK.... hehehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haha.. yup.. tu la motip utama p cari alat2 senaman.. hehehhee..

nmpaknya awak mgerti ek minat saya hehe.. thanks

shichi_iza said...

haah mmg mengerti sebab Ak kan ada kata qada workout aritu.... hehehe
1st time dngar org qada nk wat workout

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hehehe... blh buat bini ni...
hahahahaha.... gurau jer tau

shichi_iza said...

amboiiii.... ni nmpak aweks2 Ak ni habis sy d buang kat laut..... hahahaha joke je... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...