"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, February 9, 2011

Ouchhh Team Guru Kalah Men Bola VS Team V-Tren..


Fuhhh penatnya… Nak tau penat pasaipa???

Huhuhuhu… Penat sebab men bola… Perlawanan persahabatan antara guru-guru dengan team veteran kat kampung… Mula-mula tu memang la best.. Lama kelamaan bertarung di dalam padang semangat tu menjadi rundum.. pabila keletihan yang amat sangat.. Dah la baru balik dari Pekan Beaufort yang jauhnya hampir-hampir 60km.. ada urusan sikit.. Balik-balik tu terus p main bola… Wahhhh.. penat ar…

Nasib baik aku masuk pada separuh masa kedua… Dengan tiada kasut.. pakai jer kasut guru-guru yang rehat.. Haha.. dah la kasut ketat.. terjah jak la….. Keputusannya team guru kalah… Hahahaha.. Eh.. jahatnya aku ketawakan team guru… Hehee.. 8-2… Team veteran dapat jaringkan 8 gol.. Team guru just 2 gol… Ohhhh… malunya.. Tapi apa yang penting.. Happening la.. Kalah tu belakang kira.. just persahabatan…

Haaaa… balik rumah ni nak wat workout dalam 1 jam pastu baru p mandi.. Hehe… Esok nak p skol awal.. coz nak buat lesson plan.. terlupa buat lesson plan…

Ok la.. nak p wat workout dlu… Hari-hari mendatang nak practice bola lawan dengan budak-budak asrama.. yeahhh… Hehehhe

1 comment:

shichi_iza said...

hehehe.... Vtren ni kuat2 lagi ye... ni mesti time muda2 dulu minat main bola

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...