"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, February 28, 2011

"Join Bloglist Ujang9897"

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua….


Hari ini saya terterjah blog c Ujang ni… Alaaaaa.. mamat yang suka buang angin kat mana-mana blog tu… Haaa.. kalau korang nak tau dia dah buang bloglist aku.. So, cara tuk aku menempatkan blog aku dalam bloglist dia.. Aku nak join segmen c Ujang ni.. Alaa.. senang jer just buat entri dengan tajuk…. Weii……. “Join Bloglist Ujang9897”… Haaa.. kan senang tu kan

Ok… Ujang.. Awang join bloglist hang noo…. So tempatkan la Awang ni kat bloglist-bloglist yang paling best… Hehehe.. Kalau tak aku balas kang kentut banyak kali kat blog hang tu… Hehehehe… (Gurau jer)

Weiii.. malas saya nk angkat tangan macam dalam blog kau tu.. menggelikan… Hahahaha..

6 comments:

cik pulau said...

errr.. cik pulau nak join jugak ley x?? hehehe...^^,

Cik Aien said...

link?

Ujang9897 said...

hahah..thanks ek

aDisH.sHidA said...

eh eh mmg ak dah de dlm BL ujang kan...hehee

nikaviolet said...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

sudi2 la jenguk blog saya

Izzatie Natasha said...

camne plak cara nak ade dlm bloglist awang..?? hehehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...