"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, February 1, 2011

Jom Melancong --> Passport Dah Siap


Sapa minat melancong, angkat idung tinggi???? Wah ramai jugak ek yang angkat idung.. Hehehe… Aku pun minat juga bab melancong-lancong ni.. Bukan Melencong taw… MELANCONG… Hehehe…

Kemarin passport aku dan beberapa rakan guru-guru lain dah siap.. Dalam satu jam gitu jer siap passport tu.. Ramai juga la yang nak buat passport baru, ada yang nak membaharui passport dan pelbagai lagi la adegan di Jabatan Imigresen Kota Kinabalu tu…

So.. Sekarang ini happy la dah buat passport sendiri.. Nak p mana-mana pun boleh dah.. Sebenarnya 12 Februari ini nak p kenduri kawin kazen di Brunei Darussalam.. So, ajak rakan-rakan guru Semenanjung ini join sekali ke Brunei… Bestnya tak sabar nak p 10 Februari ini.. Tapi tak plan lagi sama ada nak jalan laut atau jalan darat… Kalau jalan darat boleh jejak Sarawak dulu pastu baru masuk Brunei.. Harap-harap 11 Februari tu janganlah ada sekolah ganti… Amin…

Lagi pun saya dan beberapa orang guru lagi nak planning p melancong ke Hongkong dan China pada June nanti.. Masa itu kan cuti sekolah.. boleh la p jalan-jalan ke negara orang.. Tengok budaya dan macam-macam lagi la… Banyak betul planning kami ini nak p jalan-jalan.. Harap-harap semuanya tercapai la ek… amin… Dah dua kali aku mengamin ni.. Mudah2an jadi.. amin.. Nah… tiga kali.. makbul la ni.. Hehehehe…


18 comments:

nazirulhazwan~ said...

saye nak g mesir!haha tibe2;p
heliza kate die nak terus kawen ngn den;p

mizz_aainaa said...

waahh.. nak ikut!!!
hehe

shichi_iza said...

hahaha.... mmg nk sgt g china la ni kan sebab Amin je.... :)

Awangku Johan said...

@@nazirulhazwan~
haaaa.. biaq betul hg nk p mesir.. hahahahaaha...

ceh ngade heliza nak kawen dgn hg... hahhaa..

Awangku Johan said...

@@mizz_aainaa
mai la ikut.. beli tiket sndiri hehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
a'ah hehe

hadifar-fyda said...

nak ik0t gak.......
tp saye kena renew passp0rt le...da nak tamat temp0h da...hehehe....

fathiah said...

wah... best nye.,.. nak tompang sekaki. heeeeee

dyg said...

bestnya!
aku tau tu cgu2 yg single-mingle kan plan mo melancong ni?
hahaha..

Wan Jun Smile said...

saya mahu ikut boley???

IMANSHAH said...

salam kenal dari cg Imanshah

Awangku Johan said...

@@hadifar-fyda
hehehehe.. mai jer..

Awangku Johan said...

@@fathiah
boleh.. sediakan duit RM2+++ ek.. hehe

Awangku Johan said...

@@dyg
ehehehe.. macam taw2 jer.. Ini Ahli Nujum dari mana ni?? PAsir Dua Butir

Awangku Johan said...

@@ Wan Jun Smile
bulih2.. hehe

Awangku Johan said...

@@ IMANSHAH
salam perkenalan cgu

IMANSHAH said...

dah follow

Awangku Johan said...

@@IMANSHAH
thanks ya cgu iman..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...