"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, February 26, 2011

Hari Ini Sabtu... Jom Shopping

Alhamdulillah… matahari masih lagi memancarkan cahayanya… dan aku masih lagi bernafas…

Hari ini aku bangun awal dan biarpun sejuk aku tetap berusaha tuk membasahkan tubuhku dengan air yang dingin…. Fuhhhh…. Sebenarnya hari ini saya nak p ke Kota Kinabalu… Tujuan utama adalah nak shopping hahaha.. nak beli barang-barang hias kelas.. Semenjak menjadi guru kelas ni, terpaksa la menghias kelas aku.. Nak sentiasa dapat johan so kena la menghias dengan cantik-cantik… Hahaha…

Gaji pun dah keluar.. so, nak amik gaji terus la… hehehe.. best.. best… nak p beli baju dan kasut ar.. hehehee… tapi kena pandai mengurus kewangan la.. nak simpan duit tuk further study saya jugak… Insyaallah..

6 comments:

shichi_iza said...

wahhhhh, cikgu yg ambil berat akn student n clss.... selamat menghias clss ye cikgu, jgn lupa letak purple..... hahaha

Ayuni said...

bestnye org dh keje...

Syahir Mohamad said...

salam..
Jom jogging, teringat masa muda2 dulu.. kat sini aku jogingg atas katil je..hhhe

Syahir Mohamad said...

salam..
jom jogging..,hehhe

Mama Zharfan said...

bestnya shopping :)

salam ziarah

jom join Heartbeat!

Izzatie Natasha said...

bestnye hias klas.. dulu time kat skola, saya pun suka hias klas.. macam2 tema.. ;)

btw, shopping tu part yang paling best.. bleh release tension! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...