"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, February 22, 2011

Kelas Aku Terabai....

Arghhh esok aku tak masuk kelas lagi… Macam mana ni?? Ohhh tidak kenapa lah dengan aku ni….. Huhuhu…

Sebenarnya esok aku jadi AJK tuk pertandingan bola sepak MSSD Kuala Penyu tuk 15 tahun dan 18 tahun ke bawah… Siannya kat kelas aku.. tiap-tiap minggu tidak belajar.. Setiap hari rabu tidak belajar.. Minggu lepas ada pertandingan hoki.. minggu ni pulak pertandingan bola sepak…

Sabar je la….. Kena la aku wat kelas ganti tuk budak-budak form 1, 2 dan 3…. Hurmm.. beginilah keje seorang guru.. banyak betul komitmen.. Oleh itu, kenalah terima semua itu dengan hati terbuka… Hehehehe.. Ya kerr..

Aku dah makin menggelap ni.. Nanti kuar gaji nak beli banyak-banyak Fair & Lovely berkotak-kotak… Hahahahaha…

12 comments:

aDisH.sHidA said...

huuuuuuuuuuuuuuuh ak wat akak suspen aje

mizzkechique said...

huhu...sy xsuke kelas ganti!!

Awangku Johan said...

@@ aDisH.sHidA
heheehe sorry kak..

Awangku Johan said...

@@mizzkechique
hehe.. walau x suke.. kena buat jg..

SaYraH WonDerLanD said...

ingatkan kelas apa yg terabai tadi. Hehe ganti kelas? Paling tak suka tapi suka pergi kalu kelas malam. Suspen sikit kelas mlm...huuuuu

nazirafarahinomar said...

seronok bila cikgu x masuk kelas.tapi tension bila ada kelas ganti n tak dapat catch up balik sbb mesti cikgu ajar laju-laju nak kejar balik. :'(

chEntA said...

kehidupan seorng guru..kdg2 terpksa meninggalkan kelas..apew2 pown..
"ala,taknak kelas gnti"

Lina said...

xpe lar cikgu itu berkorban namanya...setiap pengorbanan tu akan ada ganjarannya insya-Allah

mizzkechique said...

tanggungjawab kan...

rosmina samin said...

Dulukan masa time sek... cukup suka bila cikgu xdtg.. pantang betul kalau cikgu kata ok class tiada besok.. seronok hehehe tp time kelas ganti adoooi lemas terusss =)

J'RY'ZUL said...

FAIR & LOVELY LA SGT..HAHA..MINTALAH PETUA DGN SAYA...HAHA

J'RY'ZUL said...

FAIR & LOVELY..HAHA..MINTALA TIPS DR AKU...HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...