"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, February 16, 2011

Keputusan STPM 2010 diumum 21 Februari 2011


Keputusan peperiksaan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia 2010 akan diumumkan 21 Febuari ini.

Calon boleh mendapatkan keputusan mereka di sekolah masing-masing bermula jam 12 tengah hari.

Bagi calon persendirian, mereka boleh menyemak keputusan melalui S-M-S dengan menaip STPM DAN HANTARKAN KE 15888

Serta secara talian dengan melayari laman web majlis peperiksaan malaysia di http://www.mpm.edu.my

Lebih 53 ribu calon menduduki S-T-P-M, tahun lalu.

12 comments:

C I K . F Y Z A said...

keputusan stpm dah nak keluar..
tengah berdebar-debar tunggu spm pulak bila.. tak tau nak target bpew kali ni..haish...

bun said...

wah

STPM dah nak kuar

cuak pulak pikir SPM kuar

harap2 dapat target -amin-

doakan yep kawan2

niesz said...

result SPM pon dekat2 tarikh tu gak kan..

KayNisa said...

salam,

awak follower ke-100 di blog saya. sila pm alamat n nama penuh ye. saya nak post hadiah saguhati.. (◕‿-)

husna mukhtar said...

SPM urghh

Mizs Fieza said...

huhuhu berdebar nyekkkkkkk

Awangku Johan said...

@@C I K . F Y Z A
moga mndapat result yg diidam2kan..

Awangku Johan said...

@@bun
amin.. mudah2an trget kamu mgena

Awangku Johan said...

@@niesz
yup.. maybe seminggu or selepas result stpm kuar

Awangku Johan said...

@@ KayNisa
ohhh terima kasih

Awangku Johan said...

@@ husna mukhtar
moga berjaya

Awangku Johan said...

@@Mizs Fieza
nantikan debaran tersebut.. moga mndapat result yg cemerlang.. amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...