"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, February 25, 2011

Jom Join Blogwalking Contest

ads

Alamak…. Nampaknya ramai yang tag Awang tuk join macam-macam contest dan segmen… Fuhhh jenuh jugak la.. sama ada nak join atau tak.. Huhuhu.. So Awang join la ni…..

Ok la.. kalau korang nak join klik jer SINI… Best jugak adiahnya.. Bukan melancong keluar negara tapi dalam negara sahaja….. Kalau nak join serbu jer blog dia ek… Sebenarnya mudah jer.. tak perlu wat entri pun… hehehehe…

Sapa-sapa jer leh join tau…

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...