"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, February 7, 2011

GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI


Assalamualaikum semua…

Nampaknya abg Ben ada wat segmen terbaru lagi.. Nasib baik la Awang dapat godek-godek blog dia.. Kalau tak.. Confirm Awang akan tertinggal nak join segmen dia tu… Hehehe… So korang semua dah join ke?? Kalau belum join apa lagi.. Mohh ler ke SINI…..

SAYA SOKONG DUNIA BLOG

Dan

SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS

DAN

MEMBACA BLOG !

ANDA BAGAIMANA ??

13 comments:

Zamri A. said...

Salam,
Kunjungan berbalas. Thnx for following my blog. I'm following you now. Jom ramai2 follow blog I plaks. =)

.:|kamaryeah|:. said...

salam perkenalan~
terima kasih atas kunjungan~

harap trus memberi sokongan bersama~

athirahzaki said...

thanks follow saye..
saye dah follow belog anda, yeah!!

Awangku Johan said...

@@ Zamri A.
thanks ya follow blog saya

Awangku Johan said...

@@.:|kamaryeah|:.
sama2..
selalulah menyinggah pondok usang saya ini ek

Awangku Johan said...

@@athirahzaki
thniah ya coz dah berjaya follow blog saya.. hehe

kiera'sakura said...

gegar dari blog BA.. jom gegar kwn2 laen :)

http://kierasakura.blogspot.com/

apisv2 said...

slm kunjungan
melawat dan menggegarkan blog anda!
referral dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

.:hanna radzi:. said...

Dtg gegarkan blog ni :)
sudi2lah jenguk my blog lak :)

blackrosehunter said...

singgah pagi smabil goyang blog ni..hehe

salam perkenalan..:)

Blackrose's latest entry: Tips SEO

Amirudy Mazlan said...

Jalan2 carik member. Salam.. :-)

fRaMe+LenSeS said...

Wahhhh.. macam besh.. nak menggegaQ sekali la.. buleh dakk~

hii.. Nadh datang melawat kamu..
salam ziarah.. salam kenai dari Nadh.. ;)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

datang dari blog BA kita satu geng =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...