"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, May 3, 2011

"I LIGHT U"

Assalamualaikum Pembuka Bicara,

Mari baca pantun awo..

Walau Rima tak seberapa…

Tetapi rasanya korang suko…

Hahahahaha….

Dengarin ya….. !!!!


Layari internet duduk melutut,

Blog Abg Eq ditinggalkan komen,

Ada segmen IKEA awang terkejut,

Mari bersama join ini segmen…


Jalan-jalan di alam maya,

Blog Abg Eq di lawati sama

Rupanya ada segmen ke udara

IKEA penaja hadiahnya..


Ku rasa nak ikut bersama

Berusaha membuat entri yang satu

Marilah join bersama-sama

Tema Giveaway I LIGHT U


Di mana tukul dengan paku

Tuan hendak membuat titi

Hadiahnya memanglah bermutu

Untuk kegunaan sehari-hari


Aku berusaha membuat entri

Bagi memenangi hadiah utama

Wahai abg eq yang bestari

Harap awang la yang pertama… hehe


Sapa la yang di tag ni yaaaa… Ok set : Mia my Junior


Anda nak JOIN… Terjahlah blog Abg Eqbalzack ni..


7 comments:

NURUL NADIAH MAMAT said...

wah...pandai Awang berpantun......
goodluck...!!

Awangku Johan said...

@@NURUL NADIAH MAMAT
hahaha.. biasa2 jer.. thanks yaa

eqbalzack said...

salam awang...
terima kasih join GA abg eq...
abg eq dah linkkan ke blog...ok

Awangku Johan said...

@@Abg Eqbalzack
hehe.. thanks abg..

::kak ina:: said...

gudluck... kemalasan nak ribut fikiran la plak.. :)

Jaa said...

best2 pantun ni...moga berjaya...

leyzajamil said...

chaiyok, penat2 perah otak nak cipta pantun mn tau boleh menang kan ;)

jom la baca [flashback] korban ular sawa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...