"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, May 30, 2011

Akhirnya Salma Menjuarai MENTOR 5... Tahniah !!!

Tahniah Buat Salma Juara Mentor 5… Sebenarnya tak pernah follow pun konsert Mentor musim kelima ini disebabkan kesibukan melanda kan

Tapi ada rakan guru bagi tau Salma best, dan patut juara.. So, betul la tekaan rakan-rakan guru tu yang Salma itu layak menang. Baru malam ini aku tengok konsert final Mentor 5 sampai habis.. Fuhh memang best la suara Salma.. tak sangka pulak dia ada high vocal yang terlalu tinggi.. Tergamam dengar suara Salma… Pujian 1000x tuk Salma sebab ada bakat terpendam dah high vocal yang tinggi..

Biarpun Salma dapat undian dari Juri Awam rendah tapi akhirnya beliau menjuarai pertandingan ini.. Rasanya, juri awam ini pekak kot.. tak tahu nak menilai mana yang lebih bagus… Huhuhuhu… Sekalung takziah buat juri awam…..

Rasanya, Mentor 5 kali ini memang best.. Kalau dibandingkan dengan AF 9 sekarang ini.. Saya akan pilih Mentor.. Sebab AF sekarang ini memang banyak mengarut ar… Apa tidaknya baru ini aku tengok AF, kata Pak Nil Hazama dah menjadi train remaja sekarang… Adoooiiii sorry la Hazama… Setakat train rambut apa kejadahnya itu… AF 9 ini tak menyengat seperti AF 2 dan AF 3…. Aku macam malas dah nk follow AF ini.. Terlalu slow dan bosan.. dah la suara-suara pelajar AF ini tak da yang special.. Huhuhu… Hampeh ar… Maaf la yer…. Mentor jugak la mendapat pujian….

Sekali lagi, TAHNIAH buat Salma dah menjuarai MENTOR 5… So, lepas ini teruskan usaha anda tuk mendasari Muzik Tanahair kitaa… Moga masa depan anda cerah di arena ini…

2 comments:

bantalbucuk said...

wah..nasib baik salma menang..tapi shiha pun terbaik juga.. ^_^

Pak Syahot said...

salam...konsert mentor td mmg best...salma deserved to win...

btw, PS pon ade wat entry psal salma menang ni...klo sudi jenguk la ye... =)
http://paksyahot.blogspot.com/2011/05/salma-juara-mentor-5.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...