"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, March 18, 2011

Happy Birthday Buat Diriku....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat teman-teman bloggers…

Hari ini aku bagai rasa kesunyian sahaja.. Entah kenapa yaaaa…. Adakah aku memerlukan seseorang tuk aku meluahkan segala-galanya.. Tapi pada siapa.. Aku ini dah kembali kepada single.. tak tau nak madah kat sapa-sapa…. So, just pendamkan sahajaaa… Biarlah Rahsia…

Nampaknya hari ini umurku dah semakin bertambah… Adakah aku dah semakin matang?? Atau pun masih la kebudak-budakan?? Hurmm tak tau la.. hanya orang-orang yang rapat denganku dapat menilainya.. Hehehe…

Moga di hari bahagia ini aku berdoa agar segala hajat, impian dan cita-citaku tuk selama ini tercapai…… AMIN….

Buat teman-teman aku.. Ingin kuucapkan jutaan apresiasi penghargaan yang tidak terhingga ku hulurkan kepada semua kawan-lawan yang sudi menitipkan ucapan ulang tahun. sesungguhnya setiap bait bicara itu akan saya ingat kerna memberi erti yang cukup bermakna.. Kendatipun hanya sebait kata namun ertinya tetap membekas di hati.. Terima kasih daun keladi.. Kalau ada nak lagi… huhu.

29 comments:

Syat0za said...

happy birthday! =D

cepat2 la kawin..wakakka~

miss Fyqa said...

Selamat Ulang Tahun.

May God Bless you :)

GadisGula-gula said...

ur bufday ke rini? ELAMAT HARI LAHIR K.. SEMOGA ALLAH MERAHMATI KAMU DAN SENTIASA BERJAYA DALAM HIDUP K! AMIN~

caera puttih said...

selamat hari lahir....
owhh...jangan sedih-sedih..
semoga dipertemukan dengan seseorang nanti....:)

Tasha said...

happy birthday~ semoga panjang umur yer cikgu...

Anishafeera Sapli said...

happy birthday too you :D
may Allah bless you always..amin..

raje carl said...

salam ..
selamat ulang tahun .. :)

ArMie said...

HEPI BESDAY.... cikgu. Carilah pengganti. Jgn dipendam apa dihati, nnt kacau bilau... hehehe...

whitecappuccino said...

Oh! Happy Birthday to you..semuga panjang umur dan dimurahkan rezeki, dimakbulkan segala impian dan keinginan..terus maju jaya! tu dia...:)

Sunah Mohammad said...

selamat hari lahir awang...moga dalam lindungan Allah selalu..ameen..

Penyair SenjA said...

ini adalah rangkaian kata persembahan dari penaku
bukan sebuah bahasa yang istimewa pun
hanya coretan sederhana
hanya sebuah ucapan kecil
untukmu sahabat
kini perjalananmu telah sampai pada bulan Mac
bulan dan hari saat kau dilahirkan
awal kau mengenal dunia
tangisan pertamamu sebagai salam perkenalan
perlahan jemarimu menawarkan keakraban
senyummu memberikan kebahagiaan
waktupun mendewasakanmu
sahabat
telah bertambah kini usiamu
hanya kau yang tahu
hanya kau sendiri yang memahami hidupmu
semoga pahit dan manisnya hidup yang kau rasakan kelmarin
menjadikanmu semakin memahami kehidupan
semoga kerikil kerikil tajam yang pernah menghujam
semakin menguatkan keyakinanmu
SELAMAT ULANG TAHUN
semoga panjang umur dan selalu dalam lindunganNya
Ameen.......

Kaseh said...

Happy Besday..moga didlm lindungan ALLAH selalu.. :)

Bella Bell said...

apy besday ^__^

Awangku Johan said...

@@ Syat0za
thanks yaaa.. amboi macam senang jer nak kawin tu yaaa.. hehehee.. kena prepare fizikal dan mental tu..

Awangku Johan said...

@@miss Fyqa
thank atas doanyaaa.

Awangku Johan said...

@@GadisGula-gula
yup besday saya hari ini.. apa2pun thanks yaaa

Awangku Johan said...

@@caera puttih
thanks atas doanyaa... amin.. x sedih dah

Awangku Johan said...

@@Tasha
terima kasih

Awangku Johan said...

@@Anishafeera Sapli
thanks...

Awangku Johan said...

BUAT TEMAN-TEMAN BLOGGERS YANG WISH BESDAY SAYA... Saya ucapkan jutaan apresiasi penghargaan sy hulurkan kpd semua kwn2 yg sudi menitipkan ucapan ulang tahun. sesungguhnya setiap bait bicara itu akan sy ingat karna memberi erti yg cukup bermakna..kendatipun hanya sebait kata namun ertinya tetap membekas di hati..trima kasih daun keladi..klu ada nk lagi.huhu.

IMANSHAH said...

semoga selamat semuanya..selamat hari lahir

Rafidah Bakri said...

selamat hari lahir
have a blast~! :)

Eyrique Ettiqaz. said...

HB.May ALLAH Bless in every ur actions...

Aleeya Farisya said...

SelaMat Hari Lahir

.::cintabungablogspot::. said...

happy birthday encik blogger ^^

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Selamat hari lahir =)

Ayuni said...

Happy birthday n may Allah bless u always....

shichi_iza said...

ble luahkan pd family....:)
mereka mesti dengar luahan AK
1 agains, happy birthday n semoga dpt kerahmatan dri yg Esa....

turbinemanlog said...

Happy Birthday!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...