"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, March 11, 2011

Blogku Sepi.....!!!!

Hampir beberapa minggu aku melalui detik-detik kemarau traffic… Huhuhu.. Apa dah jadi dengan blog aku?? Adakah blog aku akan menjadi sampah maya??? Adakah.. adakah…. Adakah?????

Entah kenapa dalam beberapa minggu ini blogku sntiasa lengang tanpa kunjungan rakan-rakan blog… Mungkin aku dah tak seaktif dulu.. Huhuhu… Mungkin aku dah tak da masa dengan blog??.... Ohhhh Tidakkkk

Lagi pun aku dilanda kesibukan yang amat sangat dengan Proses Pembelajaran dan Pengajaran di sekolah.. lebih-lebih lagi menjadi jurulatih tuk Olahraga sekolah ke peringkat Daerah….

Aku harap… diriku yang seperti dulu kembali menjengahku kembali… Aku harap aku akan cuba tuk aktifkan diriku di dalam dunia blog ini lagi… Wahai rakan-rakan blog.. Aku memohon sejuta kemaafan di atas ketidak singgahan ku ke blog kamu semua… Insyaallah aku akan cuba tuk melawati jejak kamu nanti…

10 comments:

IMANSHAH said...

sesibuk mana, update tetap update

IQBAL ZARIN said...

kekangan kerja memang menghalang. dun wori. kalau ada masa, update je.

ADfeez said...

samalah kita... huhuhu :(

AMMAR YASIR said...

perasan jugak..dulu blog ni asyik aktif je.....kita serupa..tapi takpe..jangan putus asa..teruskan blogging

Ujang9897 said...

caiyok2....

Awangku Johan said...

@@ IMANSHAH
betul tu kata kamu.. kena update jg

Awangku Johan said...

@@IQBAL ZARIN
yup.. biarpun 1 entri asalkan update dan jangan biarkan bersawang

Awangku Johan said...

@@ADfeez
a'ah...

Awangku Johan said...

@@AMMAR YASIR
yup dlu mmg aktif.. masa tu belum bekerja lagi... dah masuk bulan 1 n jadi pndidik ni sntiasa busy huhu

Awangku Johan said...

@@ Ujang9897
ujang bantu la aku n buatkan aku entri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...