"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, March 8, 2011

Citer di Sebalik Water Rafting

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat rakan-rakan bloggers sekalian..

Ini saya nak citer ini pasal Rafting… Eh.. anda semua pernah p rafting ke??? Kalau tak pernah bagus cuba sukan lasak ini… Seronok ar.. memang seronok sangat-sangat la…. Kiranya memang tak menyesal laaaa kalau anda semua join sukan ini… Hehehe…

Sebenarnya pada hari Ahad baru-baru ini, saya dan lebih 18 orang guru join sukan lasak Rafting ini di Kiulu River Tamparuli, Sabah… Wah… first impression tu memang takut ar.. tapi sebenarnya memang tak sabar nak rafting… Hahaha…

Memang menguji kekuatan fizikal la sukan lasak rafting ni.. Menguji lengan kita tuk mendayung paddle ar… sehingga lenguh jugak la tangan ni mendayung.. Yang bestnya mendayung semasa di kawasan jeram ar.. Hahaha….

Ok.. kat bawah ini ada gambar-gambar mengenai rafting kita orang di Kiulu River, Tamparuli Sabah…















4 comments:

♥ Ana Joe ♥ said...

tau takpe...mmg bes rafting ni...first try gerun...xp bile lame rase nk buat byk kali..hehehehe..

shichi_iza said...

rafting ni la benda yg sya x brani g nak cuba.... huhuhu

BuDaK_CoMot said...

wow...Best2..dah 2x rafting di Sg. Sedim, kedah ms study dulu. Sgt best sbb rase adrenaline rush...

Gen Fujita said...

Last buat water rafting masa zaman U dulu kira-kira sedekad lepas. Masa tu kat Sg. Selangor area Kuala Kubu Baru. Sekarang tak tau la tempat tu ada lagi ke tak. Memang exciting. Merasa jugak le tercampak keluar terbang dari bot getah tu. Ha ha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...