"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, March 4, 2011

*GIVEAWAY 3 SPONSOR*

Assalamualaikum dan Salam Sejatera buat rakan-rakan bloggers semuaaa….


Wahai rakan-rakan bloggers…

Yang jauh mari rapat…

Yang rapat mari dekat…

Yang dekat mai baca ini blog… Hehehe..


Sebenarnya saya ada citer ni nak habaq kat korang.. saya join GA Abg Eqbalzack ni.. Kalau korang nak berminat mai la tumpang sekaki dengan saya.. Mana la tau bertuah menang adiah..… Hehhee…


Tema Giveaway ini adalah “3”… Kalau korang nak tau apsal 3 sebab ada 3 orang sponser tuk GA kali ini.. Betulkan abg Eq… hehehe.. Haaa… Inilah para-para sponser yang budiman dan baik hati ini…

Sponsor 1 : Painting and Artwork (enjoylukis.blogspot.com)

Sponsor 2 : My Little Cupcakes (mummy-who-bakes.blogspot.com)

Sponsor 3 : Kurasakan Something (sapa lagi.. empunya blog eqbalzack.com) hehe…


So.. buat yang ringan-ringan tangan tu.. follow la blog mereka yaaa.. klik jer link kat atas ni…


Pergi ke pantai memakai bikini..

Bersama-sama dengan kawannya…

Sponsor pertama daripada Cik Wani..

Painting and Artwork adalah blognya… Hahaha… (Jangan marah yaa)


Hari-hari ku dongak ke langit..

Rupanya pungguk rindukan bulan…

My Little Cupcakes memang tak hangit..

Hadianya memang cukup menawan.. Hahaha…


Orangnya berspek hensome bergaya…

Adik-beradik kembar yang berjaya…

Selalu mendapat liputan berita…

Menjadi terkenal di alam maya…

Sponser ketiga tuk segmennya…

Sapa tak kenal Abg Eqbalzack yang diberi nama…


Pantun 6 kerat jadinyaa… Hahaha..


Kalau korang nak join GA ini mai la klik link Abg Eqbal kat atas tu yer… Untuk keterangan lanjut korang terjah jak blog abg Eqbal tu…

4 comments:

whitecappuccino said...

Menarik entri ni..siap ada pantun lagi, gud luck ya.

Awangku Johan said...

@@whitecappuccino
thanks sis.. hehe..

ayie said...

hehe..dasat dasat.. pantun semuanya..

dagang pak malau dagang berlipat
saya datang blog terlompat-lompat..

haha tetibe nak berpantun plak..lepas ni boleh buat entry pertandingan pantun..hehe

GiveAsh said...

blh tahan cikgu siap ada pantun lgi..kalah la aku nie..adeyy..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...