"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, March 2, 2011

Apsal ada orang begini... suka remove2....

Hurmmm.. apa la.. mula-mula follow blog aku.. Last-last dia remove blog dia dari blog aku… Apa-apa pun terima kasih la yer… Aku tak kisah pun kalau awak nak follow or tidak…. So.. kepada yang terasa tu minta maaf la.. Bukan apa… Cuba kalau ada orang remove blog dia dari blog awak.. apa perasaan awak?? Macam awak tu tak dihargai kan… So… fikir-fikirkan la…

Apa-apapun terima kasih la kepada yang follow blog saya yer.. Sebab masih setia bertakhta di blog saya…

Insyaallah dalam masa terdekat ini saya akan buat entri mengenai yang nak join dalam bloglist blog saya… So, nantikan la yer.. maybe semasa saya tak busy la yer.. hehe.. baru saya create nanti… hehehe.. sabar menanti yaaa…

27 comments:

Awang Hafiz said...

wah encik awang.. dah 2000++ follower skrg.. maju! takpe la, yg penting visitor ramai.. ye dak.

Awangku Johan said...

@@Awang Hafiz...
boleh la awang hafiz.. biasa2 jer.. ni pun dah dalam kemelut kebizian yang amat sangat... trafik tiap2 hari jatuh.. apa leh buat.. trima jak ar.. insyaallah akan kembali beradu dalam dunia blog... ehehehehe

HAJAR hasan said...

follower dah 2000+++. jangan risau la. main bertambah adalah. saya akan jadi pengikut setia. eceh. tang bloglist tu, saya join boleh? hee~ terima kasih. ;)

Awang Hafiz said...

jatuh bangun tu perkara biasa.. yg penting jgn give up..

beradu=mengganas, atau beradu=tido? hehe.

cik yuz said...

xpe...yg penting blog xbersawang....

hafizal said...

kalo hafizal x kisah samade org nk follow blog kita or x, cuma kita lebih pentingkan org untuk membaca apa yg kita tulis dlm blog kita serta comment.. dorang follow blog kita, x semestinya dia baca blog kita. betul x?? hehe :-)

Awangku Johan said...

@@HAJAR hasan
thanks ya.. ok d persilakan.. nanti saya buat entri tu jgn lupa join yer heheh..

Awangku Johan said...

@@Awang Hafiz
betul tu Awang Hafiz... hehe..
hahahaha.. nasib baik beradu.. kalau la berudu.. hehe

Awangku Johan said...

@@cik yuz
a'ah betul tu.. kena sntiasa jaga agar tak bersawang hee

Sunah Mohammad said...

cekgu, nape emo2 ni..huhu~ takpelah, tak luak pun follower cekgu kalo dia remove...:)

Ayuni said...

ala, sye x pnh remove...pastu slalu lepask cni....nk ader dlm bloglist....

Awangku Johan said...

@@hafizal
betul tu hafizal.. eh pandainya.. nak bagi fullmark la.. nak amik 100% hehehe

Awangku Johan said...

@@Sunah Mohammad
mn ada emo sunah.. hehe

Awangku Johan said...

@@Ayuni
hehehe.. thanks x remove blog saya.. apa2pun wait n see yaaa... hehe

whitecappuccino said...

Follower n pengomen pertama akak..mana boleh remove...

c-tea said...

xape la...yang penting ramai lgi yang bace entry awk

athirahzaki said...

sape yang wat camtu tu?
ishh3,
saye tak pernah remove2 follower nih
tapi takpe, follower dah ramai kan, hehe.
:)

sissyira said...

salam

saya selalu kena..malas dah nak layan,,boleh kata baru tadi bertambah seorang petang nnti kurang 2 orang, kesnya sbb tak sempat nak follow balik...

biarlah malas nak kisah...biarlah follow tu seikhlas hati lepas tu datang jgn follow sekali lepas tu diam macam tu je..

Taufiq Tiramisu said...

relax bro..
biaq depa la nak remove2..
look forward for another millions of blogger..
yang bodoh sombong, kite tolak tepi..
chill yeah

entri terbaru : Kau Ada Pensyarah Yang Macam Ni?

shichi_iza said...

xapa la AK.... anggap je 2 dugaan dlm berblog.... xsemua org sama kan, no hal la klau sorg remove AK,sebab masih g ada yg lain nk follow blog AK..... just think positive.... ^^V

Awangku Johan said...

@@ whitecappuccino
thanks kak still g stay dgn blog AK..

Awangku Johan said...

@@ c-tea
harap2 gtu laaa

Awangku Johan said...

@@athirahzaki
x tau la sapa yang buat..

Awangku Johan said...

@@sissyira
betul kata kamu.. ni follow2.. last remove.. apa motip tah..

Awangku Johan said...

@@ Taufiq Tiramisu
yup betul kata kamu tu..

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
ok.. thanks atas nasihat

Gen2Merah said...

saya pun x sabar nak join bloglist cikgu ni.. (",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...