"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, October 29, 2010

UPSI Cuti Study Week


Hari ni last pljr UPSI berkuliah.. Esok dah start cuti study Week selama 1 minggu.. Lepas tu sambung pulak cuti Cuti Deepavali n Raya Haji (8 - 21 Nov).. Hari ni dah ramai budak2 upsi balik Kampung..

Rasionalnya d sini, kenapa cuti study week mereka ni balik?? hehe.. biasalah rindu dgn kuargra tersayang kot.. Semasa saya berkuliah dlu lgsung x pernah balik kampung time2 cuti study week.. Iyolah jauhnya tu Sabah nun seberang laut China Selatan tu.. hehe..

Walaupun aku dah habis pgajian d UPSI tapi masih merasainya.. hehe iyalah keje d pejabat pgurusan Kolej2 Kediaman UPSI kan.. SO nmpaklah karenah junior2 ni.. Macam2 ragam.. Tiba jak cuti study week.. cnfirm berduyun2 yg balik kampung.. Yg bestnya kalau budak2 UPSI ni blk kampung so lajunya surfing tenet upsijaring.. hehe.. tu yg best.. \

Cuti study week ni, best lah takda penghuni.. so boleh lah main futsal kat gelanggang bawah tu dgn aman x yah rebut2, blh masuk Gym dgn aman x yah rebut, leh tgok astro kat blk tv tnpa rebut2, naik bas p pekan tnpa rebut dll g ar.. ehehehe... Start esok leh ar guna facility kolej kediaman dgn aman... hehe

7 comments:

azwa_amani said...

awin x balik stdy week

mRa said...

hehehe. best lah tu. wifi sorang2 conquer ye.
mra pn xjd g upsi lagi. haha.sebab orang tu balek umah dy. hahax. XD

Kuman Chaos said...

haaa adik aku pun balik esok....
study week kat umah alamat nya tak study la tuh ehhe
kuman "hilang?.." Entry

Linglung said...

masa gua stadi dulu, stadi week tu seminggu gua main game...hahaa..stadi entah ke mana.

Awangku said...

Awin --> ye ke x blk.. heheehe (gelak jahat)
mEa --> iyer best, blh wifi sorang2.. hehe
Kuman Chaos --> oohh ada adik kat upc jg ek.. haaa.. pntau2 sikit kang x study pulak hehe..
Linglung --> haha.. mmg men game keje.. esok nk exam baru giler2 baca buku smpai termuntah2 hehe

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

Aman dunia ya..Tapi tak sunyi ker??

Awangku said...

sweetie --> wkumsalam, hurmm x ar sunyi.. coz ada lg budak2 sabahan x blk.. hehe.. g pun dah lama x blk sabah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...