"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, October 22, 2010

Lega Bila dah Habis Koje..

Alhmdulillah, keje dah habis... jam tangan saya pun dah menunjukkan waktu 5 petang.. so keje minggu ni dah tamat.. esok n lusa masa tuk liburan.. hehehe..

Esok nak p mana ya.. nak p jalan-jalan atau just bersantai d rumah sambil-sambil nonton muvie yang d download.. hurmm ni kena rencah idea ni.. apa2 jak la.. yang penting esok happy2..

Jam 5.30 ni nak p joging kat kebun kelapa sawit.. pastu baru masuk p Gym.. apa g kita kuar kan peluh tuk sihatkan badan n bentuk tubuh... hehehe..

Ok la member... Awang nak kluar dah ni.. k tatatata

12 comments:

aYaz said...

jalan2 cuci mata,gi karok,
tak pun gi dating...
lalalalaa~

:p

azwa_amani said...

wahhhh..tadi last lah ye ak???...hehehehhe...g lah jejalan...awin pun xtahu nak uat ape besok...ingat nak g jumpe akak kat key el..hehehhe

Awangku said...

aYaz --> jln2 cuci mata?? berdosa ar.. huhu
Karok tu gapo???
hurmm nk dating?? x berteman lg mcm mn nk dating.. huhuhu

Awangku said...

Awin --> bukan last nk henti keje.. mksud AK last tuk mggu ni.. hehe..
esok ak nk plan cuci baju, tgok muvie n p gym jak ar.. opss lupa nk p pasar mlm jg.. dah 1 bulan x p pasar mlm..

Coco said...

hti2 jogging kt kebun klpa sawit. :P

Awangku said...

Coco --> selamat jer joging kat ladang kelapa sawit d tg.malim ni.. lg pun dkt dgn kolej2 kediaman.. hehe

azwa_amani said...

ni mesti kes baju dah berlonggok x basuh kan...eiyyyyy....a'ah laaaa..dah lame x g pasar malam....nak g umah kakak...tapi besok die ade meeting sampai petang....x jadi g umah die

Awangku said...

Awin --> a'ah baju dah berhelai2 x basuh.. xda bini nk cuci so cuci sndiri la.. huhu.. berdikari namanya kan.. hehe...

yup AK dh lama x p pasar mlm.. nk p xda kawan pulak.. ada kawan nk d ajak p tp x nk p.. hurmm so mendiamkan diri jak la d petang sabtu dgn wat aktiviti d gym..

siannya x jd p rmh kakak.. hehe.. so p la riadah dgn rakan2 jmk p sungai samak ke apa ke.. tak pun p revision.. kan exam dh x lama g

aYaz said...

err..
cuci mata tgk alam,takpun cuci mata tgk makanan..bukan tgk bnd yg brdosa..huhu..
karok = karaoke.
cari laa teman.. :)

Awangku said...

hahaha... oo cuci mata tgok alam.. ingatkan cuci mata apa.. coz perkataan cuci mata tu terlalu Subjektif blh d beri bermacam2 pgertian.. hehe..

Karok tu karaoker maksudnya.. ingatkan nk p Lebuhraya Karak.. haha..

Hurmm sapa la nk sy ni kan.. huhu.. (merendah diri pulak).. huhuhu

azwa_amani said...

eleh..ak banyak jer teman,,,ni mesti kes memilih sgt ni kan.....huhuhuhuhu...awin dok bilik jer stdy minggu nie....x kuar ke mane pun...

Awangku said...

Awin --> mmg byk teman, tp klu teman tu x nak tak kan la kita nk paksa.. huhu.. iyo la skrg ni kan orang nk teman tu ada kriteria spt hensome la cantik la dll g ar.. huhuhu.. kita ni biasa2 jer..

Alhmdulillah, study rerajin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...