"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, October 9, 2010

Testing Jubah (Tapi ini jubah senior Uppi Thn Lepas).. Jubah aku blm g pakai



Istiadat Konvokesyen ke 12 UPSI sidang kedua tak lama lagi melabuhkan tirainya. Hurmm ramai la member2 berduyun-duyun ke Bangunan ICT tuk mengambil Jubah.

Aku pun x lari dari situasi ini, iaitu keterujaan tuk memakainya.. hahaha.. Ramai member2 aku tak tau mcm mn nk pakai jubah konvo tu.. maybe bagi mereka rumit kot. Bagi aku mcm biasa jak la, coz tahun lepas aku dah try pakai hehehehe.. Aku pakai jubah c Uppi.. So kat bawah ni la pic2 yg d amik pada thn lepas pabila teruja nak pakai jubah.. So kepada member2 gni la cara nak pakai jubah yg betui.. hahahahaha


testing pakai jubah Fakulti FKSPM

hahaha... Mcm Tahfiz pulak c Azman ni

Bersama sanak-saudara (member hosmate)

Geng2 kapak.. hahaha

Ini apa ni??? Ijazah Sarjana Muda Sains Sukan ka?? haha

hahaha... begaya

6 comments:

azwa_amani said...

wah2....bestnyerr..lama x update ek..mesti bz kan.....huhuhuhu..tahniah ak..

Suey Al zahra. said...

OooOOo bestnya,kita lmbt lg nk konvo !

Tahniah,ye incik.

aYaz said...

tahniah atas graduasi kamu..
esok graduasi ku...
^_^

Awangku said...

Awin --> yup hari2 AK dh nk klimaks coz sntiasa bz.. huhu.. apa2 pun welcome ek..

Suey --> Thanks ya, tak pa sekejap jak tu..

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Awangku...samalah kita, saya pun nak konvo jugak ni. UPSI jugak..tapi malangnya tak dapat nak attend sebab dah kena posting kat Labuan skrg ni.huhu..Neway tahniah ya!!

Awangku said...

aYaz --> thanks ya, awak pun dh nk bergraduasi.. apa2pun thniah jg bg kamu ya.. smoga dpt mymbung pgajian ke pringkat tertinggi g..

Wan Norfadzlina --> wah kau dh posting, ni msti under KPT kan.. thniah la.. x sangka kau awal posting drp aku.. hurmm aku under ptptn sbb tu lmbat.. so x dpt attend la ek.. xpa2.. yg ptg kena fokus pd tugas hakiki dah.. hehe
Awang dh lama stay d Bumi TM ni, smbil2 keje +

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...