"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, October 28, 2010

Adakah Anda Minat Button Badge??


Salam semua.. Di sini Awang nak share dengan korang semua mengenai Hobi Awang.. Haaa…. Kalau nak tau Awang ni suka collect Button Badge… hehe terlalu banyak dah Button Badge yang Awang collect.. Awang suka collect button badge mengenai program-program yang dianjurkan semasa d kuliah dulu..

Masa study di UPSI, Awang join Persatuan Jawatankuasa Mahasiswa Kolej atau lebih dikenali sebagai JMK. Awang join persatuan Jawatankuasa Mahasiswa Kolej ni bagi Kolej Harun Aminurrashid. So wujudlah nama dia JMK KHAR.. hehehe..


So, bermula dari JMK inilah Awang mengumpul Button Badge.. Wah banyak jugaklah koleksi yang pelbagai jenis.. Hehehe.. Tapi dalam koleksi Awang ni, ada jugak lah Button Badge yang sama jenis. So, kepada member2 yang ada Button Badge boleh lah exchange.. Kita tukar sama tukar la.. ehehehe…


Biar pun hobi sebegini tak pernah yang wat tapi Awang happy mgumpul button badge tersebut.. Entah ar… dah rasa minat so kumpul jak la.. Bukan stakat button badge. Setem, duit2 syiling n wang kertas dari seluruh dunia pun Awang kumpul… Tapi Awang just tunjukkan picture button badge yg awing kumpul jer.. hehe…


Ni just sebilangan.. Ada lagi yg sy simpan dalam kotak

3 comments:

miya said...

adik2 dulu pun suka kumpul badge.. Tapi tu masa budak2,, sekarang ntah ke mana semuanya. tahniah sebab berjaya mengabadikan hobi anda.

Awangku said...

miya --> thanks.. mmg minat dgn koleksi button badge ni

AD feez said...

ad pun minat gak wang.. hehe... penuh bag ngan button :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...