"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, October 30, 2010

Hujan Di Tengahari Hingga Ke Petang


Hari ni Bumi Tanjong Malim disirami oleh dek hujan yang terlalu lebat.. Hujan yang tak nak berhenti.. dari tadi pagi smpai petang ni asyik hujan jer.. Hujan rahmat katakan..

Makanya, apa patut dibuat? Sama ada men game, tido, baca novel or surf blog n fb?

So jawapannya macam dah diketahui.. iaitu Tido.. hahaha...

Kalau hujan ni berterusan maknanya tak dapat la saya nak p shopping-shopping kat pasar malam d tanjong malim.. dah la sebulan lebih saya tak pegi pasar malam.. huhuhu,...

Kalau x nak berhenti juga shingga malam.. maknanya tak dapat la nak bermain futsal kat dataran kolej kediaman ni.. hurmm.... alamatnya berkampung d gym.. yeaahhh.. haha


10 comments:

aYaz said...

bestnya tido.....
:p

di sebalik wajahku.. said...

=)
semalam beli burger

Lelaki Ini said...

hahahaha..
tdo adlh plihan pling tepat!

eiysya zasya's said...

there'll owez choice for u to choose.. hehe~

Azuan said...

lama x pi pasar malam..hohoo

Awangku said...

aYaz --> mmg best tdo. hehe
di sebalik wajahku --> ohh.. smlm beli Chicken Floast...
Lelaki ini --> yup betul tu.. tido pilihan yg tepat..
eiysya --> opkos.. haha
Azuan --> lorr sama la dgn saya.. huhu

azwa_amani said...

hujan rahmat tu ak.....gemuk lah badan ak xg men futsal..hihihi :P

Awangku said...

Awin --> ish mustahil gemuk.. coz kat rmh ada dumbell so leh wat workout slalu..

azwa_amani said...

ecececeh....huhuhu.takut awin cakap die gemuk..hihihihi

Awangku said...

Awin --> opkos la.. dah hari2 p gym.. mustahil la nk gemuk. hahaha.. Awin tu patutnya jaga bdn...nti mggemuk pulak hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...