"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, October 25, 2010

Oohhh Saya Belum Blk Koje OT la pulak

Hurrmm jam dah menunjukkan pukui 5 petang tapi saya blm g nak balik.. Apa tidaknya Overtime huhu.. Penyelia asrama suh saya Setting penginapan pelajar UPSI bagi blog lelaki.. Fuhh~~~ nasib baik la x sebanyak blog perempuan.. Kalau blog perempuan jenuh aku.. dah la 2 buah blog.. Hurmm kapasiti perempuan hampir 1940 penghuni.. Hurmm ramai gila kan.. Tu la dia bila kaum wanita memonopoli stiap IPTA n IPTS.. d mana kaum Adam nya?? hurmm terkedu sejenak.. hehe..

Hurmm x dapat la den nak p gym n men futsal kat dataran Kolej Kediaman UPSI ni.. alamatnya menelan liur la.. Apa boleh buat dah koje kita kena la siapkan.. Tapi kan.. Tapi kan.. ehheehe kalau x siap pun blh la smbung koje tuk esok.. hehehe.. lg pun Awang just Skim pelajar bekerja.. Spatutnya bila dah habis konvo maknanya x leh da koje d UPSI mnjadi skim.. Hurmm dah surat posting blm d terima so terus jak keje la kat sini.. Ada juga member budak Master suh saya isi tuk jawatan pegawai d UPSI.. kan aku ada degree pendidikan so try jak la... Tapi aku x nak.. huhuhu...

Aku bekerja d sini sbagai skim pastu jadi Research Assistant (RA) alaa.... just part time.. Lecture aku yg wat Ph.D tu dah bg mesej, nnti masa cuti Deepavali bantu dia p Ipoh wat fieldwork tuk kajian dia n wat responden kajian dia.. hurmm cari pgalaman.. mana la tau Insyaallah aku akan smbung Master.. tapi mmg dalam hati ini ingin sambung M.ed.. tapi wait n see jak la..

Ok laa... Awang nk cntinue koje sat g... pastu jam 6 ni jom mulih (dats mean Pulang = dialek Brunei)... hehehehehe

11 comments:

azwa_amani said...

jom muleh...huhuhuhu...ciannyer lahh

...NZC... said...

curi tulang ka ni? siok ba sdh dia abis konvo...
nda ko mulih ke sabah?

mia said...

huwaa...gud luck bang join kajian ek..

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

wah!!! rajinnya cikgu ni ek! huhuhuh ... apa2pun, good luck untuk cikgu ek! keputusan, cikgu sendiri yang tentukan yang menentukan itu ialah Tuhan ...

peace!

Coco said...

mulih2 jgn tinggal2. XD

Tomato Gurl's Life said...

blog or blok..hehe...

Awangku said...

Awin --> awu, mulih sudah ni.. d rmh sudah mau p mudop.. hehe..
NZC --> haha mn da curi tulang.. ni la d namakan smbil myelam minum air. pndai mkn pndai la smpan hehe.. Awu abis sdh study, mls bah mo mulih ke sabah.. keraja dlu d sini, sambil2 tggu posting hehe..
Mia --> aik mo join ka wat kajian fieldwork.. hehe..
Keyrill --> moshi-moshi ya.. apa2 pun smuanya dh d tntukan d La Mahfuz.. hehe..
Coco --> nnti jak ku mulih..
Tomato --> blok la merujuk pd bangunan hehe..

azwa_amani said...

apakah????...explaination plesss

Awangku said...

Awin --> mksudya : iya.. sudah balik.. d rmh sudah ni mahu tidoq

azwa_amani said...

oohh..mudop tu tidur....

Awangku said...

Awin --> iya tidoq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...