"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, June 25, 2011

Trip Ke Pulau Mantanani

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera wahai rakan-rakan bloggers dan silent readers sekalian…

Kejap lagi saya nak ke Kota Kinabalu… Adalah plan nak p sana.. Hehe… Plan nak p jalan-jalan ke Pulau Mantanani…

Alaaaaa…. Saya jalan-jalan dengan rakan-rakan guru saja.. Release tension katakana.. hahaa…. Korang tau tak Pulau Mantanani ini kat mana ??

Haaaa… kalau korang nak tau Pulau Mantanani ini terletak di daerah Kota Belud, Sabah.. Kata rakan saya pulau ini cantik.. So, sebab itu la beriya-iya kita orang nak p melancong ke Pulau Mantanani.. Hihi… Minggu ini trip p Pulau Mantanani, Minggu depan pula trip p Pulau Tiga di Kuala Penyu dan 16 September nanti iaitu pada Hari Malaysia kita orang nak p Pulau Mabul di Semporna… Hihi bestnyaa…

Ok laaa kat bawah ini ada sedikit sebanyak gambar mengenai Pulau Mantanani…




7 comments:

Jalut said...

cantik oooo..woo..tiap minggu trip ni..dahsyat..

afeb pilah said...

besss a cegu..

Rozuan Ismail said...

baru taw pulau mantanani ni dekat sabah.sebelum ni tak pernah dengar pon

qasehraihan said...

waaa...cantikk...nak ikottt..

cikgu!!

entry panas hati lagi..huhu

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/07/entry-sangat-sakit-hati-kau-memang.html

~~zAnAfAhMi~~ said...

Pulau martanani akak belum pegi tp Mabol mmg cantik. Dlm fb akak ada gmbr2 kat sana (sebahagian je) tak rugi kalau pegi....

东东 said...

hi~ saya tinggal di KK, dan saya ingin pergi ke pulau mantanani, bolehkah anda tunjukan cara pergi ke pulau manatani?

东东 said...

hi~ saya tinggal di KK, cantiknya pulau ini, bolehkah anda tunjukkan cara pergi ke pulau manatani? tq~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...