"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, June 10, 2011

Imam Muda Mana Yang Tersingkir Malam Ini ??

Malam ini semangatnya saya, sebab apa duk tunggu depan tv nak tengok program Imam Muda… Hurmm malam ini punya isu best iaitu mengenai “Ambang Kematian” iaitu mengenai banduan Akhir… Aku menangis duk tengok Imam Muda Nazrul yang menangis pabila Banduan Akhir mendoakan tuk beliau.. Memang betul-betul tersentuh hati pabila Imam Muda Nazrul mencium tangan dan dahi banduan akhir tersebut.. Sedih sangat… Huhuuh..

Ingatkan malam ini tiada penyingkiran rupa-rupanya ada 2 Imam Muda yang akan di singkirkan lagi malam ini..

Imam Muda Mujahid

Imam Muda Najdi


Haaa.. malam ini Imam Muda yang terkeluar ialah Imam Muda Mujahid dari Singapura dan Imam Muda Najdi dari Selangor. Minggu ke 7 ini ada 2 lagi penyingkiran… So, tinggal 6 orang lagi Imam Muda yang masih kekal.

Apa-apapun diucapkan tahniah buat Imam Muda Mujahid dan Imam Muda Najdi sebab berjaya meneruskan pengajian di Imam Muda selama 7 minggu.. Moga mereka berdua banyak belajar…. Kecemerlangan masih menunggu mereka di hadapan.. Moga mereka semua sentiasa cemerlang.. Amin..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...